2777
2789
عنوان

هم اتاقیم هروقت از خواب بیدار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از سرو صداش

خب اگه ناراحت نمیشه بهش بگو من سردرد میشم یکم اروم تر کاراتو انجام بده با زبون خوش بگی تاثیر داره

خودتم پنبه بزار تو گوشت با چشم بند که نور و صدا اذیتت نکنه ولی حتما اباهاش به خوبی حرف بزن

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن https://abzarek.ir/service-p/msg/1996577

ادمهای سمی و ازارگر و سادیسمی هستن

تازه اینهیچ بهش میگم چرا رعایت نمیکنی وقتی خوابم میگه واااا من کی بیدارت کردم حالا با دوستاش درمورد چیزای چرت حرف میزنه و بیدار میشم 

تازه اینهیچ بهش میگم چرا رعایت نمیکنی وقتی خوابم میگه واااا من کی بیدارت کردم حالا با دوستاش درمورد ...

ی ادم سمی و حسود و بدذاته 

توام وقتی خوابه سرو صدا کن بیدار شه ببین چجوری ناراحت میشه 

اون میخواد حرصت بده 

داد میزنه اگه کسی بیدارش کرد

تو هم داد بزن  مقابله به مثل بکن تا بعدا از خودت و جسم و روحت خجالت نکشی  !!!!

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من نمیتونم چون یه نفرم

مگه اون چند نفره

از موضع ضعف  بیا بیرون دخترم 

من سال‌ها پیش دانشجو و خوابگاهی بودم و به مهربونی و صبر معروف  اما مورد شما نهایت بیشعوری طرف رو میرسونه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!