2777
2789
عنوان

فرق کراش و رل و دوست پسر و غیره

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست
اینا خوبه به نظرت در جامعه ما ترویج بشه؟

ترویج بشه؟ترویج شده حسابی‌ کجای کاری عزیزم

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

ترویج بشه؟ترویج شده حسابی‌ کجای کاری عزیزم

تو همین نی نی سایت پره از این تاپیکا!

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همین نی نی سایت پره از این تاپیکا!

من کار ب روابط مجرد با مجرد ندارم

الان با شرایطی ک دولت ساخته خیلیا از خودشون نمیبینن ازدواج کنن و...

اما متاهلی ک خیانت کنه و مجردی ک خونه خراب کنه امیدوارم یروزه بشه

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

واقعا حال بهم زنن دخترایی که با دوست پسرشون رابطه ج دارن عووووووقققق

اکثرا دارن بگن نداریم هم دارن

با ادعا هم میگن بکارتمونو نگه داشتیم

من فقط برام یچیز سواله بواسیر نمیگیرن؟عفونت مقعد نمیگیرن؟

محشرترینشونم ازدواج سفیده، اسمی قشنگ، برای یکی از زشت‌ترین اتفاقا

آره اسم زنا را گذاشتند ازدواج سفید!

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
آره اسم زنا را گذاشتند ازدواج سفید!

و‌خیلی‌ها هم ازشون باقدرت دفاع میکنن، حتی تو همین سایت

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
ببخشید دوست دختر بدون رابطه جنسی مشکل نداره؟

شما دوست دختر داشته باش،رابطم داشته باش باهاش اما بعد مرد باش یه مدت بعد نکوبش ب دیوار برو دنبال بعدی یا برو دنبال دختری ک مادر بزرگوار انتخاب کرده حله