2777
2789
عنوان

ازدواج ازطریق معرف ازدواج

163 بازدید | 21 پست

یه خانمی شماره یه خانم که معرف ازدواج است روبهم داد گفت فرم پرمیکنی بعد اونم مورد معرفی میکنه

خواستم بدونم دیدین ازدواج این مدلی دوربرتون

بنظرتون یجوری نیست که فرم پر کنم براازدواج؟!

واینکه من اصلاااا نمیخام خانوادم و یاطرف مقابل بفهمن که من فرم پرکردم براازدواج

حالا فرض کنیم موردمناسبی معرفی کردن چطورباید باشه ک اوناندونن خود دختر فرم پرکرده و خانوادمم نفهمن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

بله، دیدم همچین ازدواج های، ماکرج عستیم، مسجدوپایگاهمون مون ،کانال ازدواج چندسال راه انداختن، اگربه مدیر کانال بگی فرم هم نمیگذاره، ونمیگه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج های ایجوری کم رنگ شدن....ولی در کل از ازدواج واسطه ای بدم میاد.اگر خوب شد میگن شانس خوب خودمون بوده.اگرم بختشون بد شد میگن خیر نبینه فلانی ک تو رو ب من معرفی کرد.من مادرم برای اقوام زن انتخاب کرد.بیا ببین چ شانسی درست کردن.هیچکس نگفت فلانی این کارو کرده.....

تو مسجد محل ما این کار انجام میشد و ما فرم ها رو میخوندیم و کسانی که شرایطشون از نظر سنی و ملاکها به هم میخورد رو کنار هم میزاشتیم و تماس میگرفتیم و مهم هم نبود کی فرم پر کرده 

البته اینم بگم اکثر فرم ها دختر بودن و تعداد خانواده هایی که برا پسرشون میومدن کمتر بود

آدم خجالتی به هیچ جا نمیرسه، اینکه به آینده ت اهمیت میدی بده؟ تلاش میکنی همسر نزدیک به روحیت داشته ب ...

آفرین

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

آدم خجالتی به هیچ جا نمیرسه، اینکه به آینده ت اهمیت میدی بده؟ تلاش میکنی همسر نزدیک به روحیت داشته ب ...

نه

ولی دست خودم نیس خجالت میکشم😓

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
بله، دیدم همچین ازدواج های، ماکرج عستیم، مسجدوپایگاهمون مون ،کانال ازدواج چندسال راه انداختن، اگربه ...

خب مثلاخانواده پسراگه گفتن چطور پیدا کردی این دخترو  پی میگن؟

ب پسرایی معرفی میکنن ک خود پسراهم فرم پر کرده بودن؟

خب مثلاخانواده پسراگه گفتن چطور پیدا کردی این دخترو پی میگن؟ب پسرایی معرفی میکنن ک خود پسراهم فرم پ ...

بله خود پسرها هم فرم پر کردن، میگن یک مورد بااین شرایط هست و..

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود