2777
2789

من بعد از دو ماه امروز مرخصی گرفتم استراحت کنم 

پسرم گفت معلمشون گفته غذای خونگی بیارن.     چون میگرن داره باید غذاش تازه باشه صبح ساعت پنج و نیم پاشدم غذا درست کردم.   اینم از مرخصی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین لقمه میذارم براش،یه سهم میوه میذارم و یه خوراکی کوچیک .ولی غذا نخوره برای درس یاد گرفتنش ضرر دا ...

من دخترم ک مهد میرفت معلم گفت بچهارو مجبور به صبحانه نکنین زنگ تفریح اول غذا بذارین بخورن منم چون واقعا اعصاب نداشتم سر صبح هی بگم بخور بخور میگفتم نمیخورد بیخیال میشدم‌ اگ عادت کرد ک هیچ دیگ بده بخوره

بچها ساعت صبحانه دارن، ساعت 8معمولا معلم میگه یک چیزی بخورن، لقمه بگذار اونموقع بخوره

بله ساعت ۸ و نیم .ولی همیشه نیست.یه روزایی هست یه روزایی بخاطر درس زیاد نیست.تا ساعت دوم هم بوفه مدرسه باز نمیشه.

نصف گریه صبح اینه، ما میریم، مامان میخوابه.منم استراحت باید کنم، هیچ کار خونه نمیکنم، تا ظهر که بیاد ...

اره خوابت میپره دگه اماچندروزبعدرفتن اونا یکم گلاب اسپری کن توصورتت پرده هاروبکش اتاق تاریک شه بخواب

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
من بیدارم هر روزم باید حرص بخورم داد بزنم تا آماده بشه،یعنی سر صبحونه خوردن دیوونم میکنه.

زیاد اصرار نکن..بجاش براش لقمه ای که دوست داره بذار تو کیفش تخم مرغ..نون پنیر گردو..یا هرچیزی که دوست داره..پسرمنم چند وقته حوصله صبحونه نداره.. میذارم تو کیفش تومدرسه گشنش میشه میخوره

پارسا پسرمامان😍
من دخترم ک مهد میرفت معلم گفت بچهارو مجبور به صبحانه نکنین زنگ تفریح اول غذا بذارین بخورن منم چون وا ...

بله عادت کرده،از طرفی اصرار مدرسه به صبحانه خوردن بچه ها قبل از رفتن به مدرسه یکم سخت گیر ترم کرد.باید خودم رو به اعتدال برسونم.درسته.هم بچه اذیت میشه هم خودم.بعدش هم عذاب وجدان راحتم نمیذاره.