2777
2789
من بیدارم هر روزم باید حرص بخورم داد بزنم تا آماده بشه،یعنی سر صبحونه خوردن دیوونم میکنه.

دوست عزیز بچتون چند سالشه

منم همین مشکلو باهاش داشتم و الان خیلی کمتر شده

البته مدتیه مشاوره می برمش و تقریبا یاد گرفتم باهاش چیکار کنم😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ ساله

من به پسرم میپرسم جی بدم، اکثرا کلاس اول بود 1یا2تا خرما فقط می‌خورد

الانم کلاس 7میگه سیب،پوست بکن

یک جیز شیرین بخوره درحد یک لقمه بس

به زور ندی یک وقت تومدرسه بالا میاره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من چند روز بود، نماز صبح که میخوندم، آب و خوراکی دخترمو حاضر میکردم، لباساشم میزاشتم رو مبل، باباش حاضر میکرد و میبردش و من بیدار نمیشدم.

تو راه به باباش گفته، ما میایم بیرون و مامان میخوابه و این عدالت نیست و .....

شوهرم گفت تو هم بیدار شو، راهیمون کن و بعد بخواب.

دیگه امروز بیدار شدم، عدالت برقرار باشه

من بیدارم البته چندساعته بیدارم شباتاصبح کشیک هستم دخترم مشکل داره بایدتنفسشوچک کنم اگر لازم باشه با ...

خدا بهتون سلامتی بده.

سایه تون همیشه بالا سر بچهاتون باشه.

شما فرشته مهربونی نه جغد😅

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مامانی عزیز که الان پیام هاتون‌رو که میخوندم متوجه شدم همه نگران صبحانه نخوردن ضعف کردن بچه هاتون ه ...

اصلنم تبلیغ نبود😂

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
من به پسرم میپرسم جی بدم، اکثرا کلاس اول بود 1یا2تا خرما فقط می‌خوردالانم کلاس 7میگه سیب،پوست بکنیک ...

نوش جونش.نه یه لقمه کوچیک در حدی که با معده خالی نره مدرسه.چون تغذیه براش به اندازه کافی میذارم

کارت مگه چیه؟

انلاین با گوشی اموزش هاشون هم همه انلاین 

افراد بالای ۲۰ سال هم ثبت نام میکنن 

تایم کاری هم ۳تا۵ ساعت در طول روز 

حامی هم داری که زیر بم کار رو کامل بهت اموزش میده پیشتیبانی ۲۴ ساعته هم داری 

دوست عزیز بچتون چند سالشهمنم همین مشکلو باهاش داشتم و الان خیلی کمتر شدهالبته مدتیه مشاوره می برمش و ...

هفت سالشه.خیلی بچه خوبیه فقط تو غذا خوردن اذیت میکنه ،منم دیگه سنگین شدم اعصابم واقعا نمی‌کشه کم میارم.حال خودم دیدن داره.

موقع، خواب، بیدارشدنشون 1تا زمان مهم تو بچهاست، هیچ وقت واکنش بد نداشته باشید، اثرمنفی روی مغز واحسا ...

من هر روز انقد مسخره بازی درمیارم صبحا از خنده اشکشون در میاد کیفشون رو می‌زارم رو دوشم بچگونه راه میرم ..دوست دارم صبحشون رو با خنده شروع کنن ..این وسطا چند تا لقمه هم می‌زارم دهنشون زنگ اول ضعف نکنن

سلامت باشی عزیزم.مادری همینه دیگه برای هر چیز کوچیکی نگرانی

اره گلم اولین سالش هم هست همه ش نگرانم نکنه لباسش کثیف بشه نکنه بره دستشویی لباسش خیس بشه نکنه بچه ها اذیتش کنن فقط گریه بلده 🤕 انگاری هیچی یادش ندادم 

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤