2777
2789
عنوان

دوستان من حساس شدم یا ایشون منو مسخره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 45 پست
اخه معلمی که اون درجه نیست که. بخدا اون دفه رفتم خونه خالم میگفت همش ذهنت درگیر پیر شدی چاق شدی اشتب ...

همین جماعت اگر نری سر کار میزنن تو چشمت که تو یه بی عرضه بی خاصیتی و روحیتو خراب میکنن

نمومش من 

من ام اس دارم توان بدنیم مثل بقیع نیست که هم درس بخونم هم کار الان فکر درسم حال کار کردن هم ندارم عالم و ادم میزنن تو چشمم

ما بهت تبریک میگیم عزیزممبارک باشه 💙امیدوارم معلم بسیار موفقی باشی😘

زنده باشین خیلی ممنونم عزیزم ❤️🩷 به امید خدا.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین جماعت اگر نری سر کار میزنن تو چشمت که تو یه بی عرضه بی خاصیتی و روحیتو خراب میکنننمومش من من ام ...

عزیزم. انشالله موفق میشین . بدون شک میگم. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
عزیزم. انشالله موفق میشین . بدون شک میگم.

عزیزدلمی همچنین😍❤️❤️ برو قوی جلو این جماعت حسودن افرین بهت که کار میکنی و موقعیت خوبی داری من جای اونا تشویقت میکنم و برات انرژی مثبت میفرستم

بهت تبریک میگم امیدوارم موفق تر از الان بشی اینو بدون بیشتر اطرافیان چشم دیدن خوشبختی آدم رو ندارند ...

سلامت باشین عزیز دلم . حرف شما درسته ولی این که این جوری نشون میدن قشنگ نیست. 

من یه عمم فقط خوشحال شد اون قدر ذوق زده شده بود. 

و دوتا از خاله هام. 

اینا همه از سر حسادته باورکن. دست راستت روسرمن دعاکن منم قبول شم ارزومه معلم شم

عزیزم تلاش کنید. من اسفند شروع کردم برای کیفت بخشی(سبک زندگی) خوندن. یه جوری خوندم که هم دبیری قبول نهایی شدم هم کیفت بخشی. 

فقط یه جوری بخونید که این اخرین بارتونه که میخونید. 

البته خدا هم خیلی خیلی کمکم کرد .

من الان دبیرم ولی این کارنامه کیفیت بخشیم هست 

بی خیال خانم معلم عزیز . حرفهای دیگران چه ارزشی داره مهم دل خودته که شاد باشه

❤️❤️❤️🩷

چرا یک نفر به من تبریک نمیگه ابن که با مسخره. از خالم بگیر که میرم خونش میگه چه قدر پیر شدی رفتی سرک ...

این حرف من رو همیشه یه یاد داشته باش

کار خودت رو بکن و حرف مردم اصلا واست مهم نباشه...اعتماد به نفس داشته باش

مگه واسه تبریک مردم معلم شدی؟؟؟

عزیزم تلاش کنید. من اسفند شروع کردم برای کیفت بخشی(سبک زندگی) خوندن. یه جوری خوندم که هم دبیری قبول ...

مبارکه عزیزم ایشالع موفقیت های بیشتر

منم الان دارم برا کیفیت بخشی و اموزگاری میخونم میشه بگی کیفیت  چه منبعی خوندی؟ میشه برام بفرستی منم دعات میکنم دست به خاک بزنی طلا شه

اون گروه دوستانت رو فکر کن وجود نداره.بگم لفت بده شاید بچگونه باشه .با خالت هم کمتر رفت و امد کن.دیگه ماشالا انقد بزرگ شدی معلم شدی نیاز نیست این چیزای ساده رو من نوعی بهت بگم.بهونه بیار حتی وقت بیکاریت هم یه چیزی درست کن برا پر کردن وقتت تا وقت گذروندن با اونا

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی