2777
2789
عنوان

نت گردی و سناریو

38 بازدید | 10 پست

من چندوقته که  وقتی دیگه از خستگی تموم وجودم داره گریه میکنه، قبل از خواب دیدی یه مقاومتی میاد که نمیذاره بخوابی؟من اون تایمو یوتیوب گردی میکردم بعد از اون چندتا  کلیپ که می اومد اصلی بعدش نلیپای رندوم نشون میداد

بعد حس کردم که من هی دارم تعجب میکنم از زندگیا از اتفاقا از زبانها از فرهنگ ها

و دقیقا فرد تولید محتوا کننده هم دنبال چیزی بوده که تعجب یا حیرت منو به بالاترین حد ممکنن برسونه. اگه خندس خیلی بخندونتم اگه بدن و مهارتای بدنشه دیگه حد اعلاشو نشونم بده. من یه نمونه از تعداد زیادی آدمم

از اونجایی که سعی میکنم برده ی خواسته کسی نباشم به این نکته توجه کردم که بعد این همه تعجب چی حاصل میشه و چه کنم؟

مثلا عههه فلانیو ببین چقدر فلانو رو فلان طور میکنه!!!!! 

وای این خیلی باحال بوداااا

وای این خیلی آبرو ریزی طور بوداااا

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

دوم

اینکه خب سختیای زندگی برا من نیست

اشتباهو گناهم واسه من نیست بقیم دارنو داشتن

من اگه باعقیده اسلامی میرم جلو

همه چی سر جاشه

سختی هست، صبرو نجات خواستنو دعا و انفاق در سختی و صدقه هست، بعد صبر میکنی نفس میگیری، باز ادامه میدی ادامه میدی

سناریو مشخصه

حدااعلای سختی هم برا ائمه بوده

هرچی پر بار تر و عاشق تر، تو ، از اینکه نتونستی عشقتو به بقیه بدی و کمک کنی بیشتر زجر میکشی

برا همین شرایط زندگی اصلا ائمه رو تکون نمیداد ولی جخلو ظلم جیگرشونو خون‌میکرد ، یعنی اون جیگر خون شدناشون یه فاجعه ی انسانی بوده برا تک تکشون. اینکه از حقشون محرومشون کردن بیشتر از هزارتا جراحت رو ‌تنشون بوده

گاهی شیطان میاد تو فکرم قبلا می اومد خوابم پیگفت فکر کردی فلان‌دعا رو خونی فلان کارو کردی واسه همیشه منو بیرون کردی؟ واقعا همیشه که برمیگردم بغل خدا میترسم و میگم وای دوباره چی قراره پیش بیاد که من دوباره دستای مهربونشو ول کنمو گم‌ شم؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی این بار سناریو مشخصه ، هرچیزی از قبل تعیین شده که باید براش چکار کرد، اینم شیطانتو میسوزونه وای خب اون روز تو دلم میگفتم تو که پیگیر منی، میگردی تهشم پیدا میکنی چی منو دور میکنه چون خیلی پرتجربه ای ولی یه جا رو نمیتونی دست بزنی اینکه رحمت خدا  وسیعه.

رحمت خدا اول بوده به یه نوزاد

بعد نوزاده بزرگ شده و تا این سن هی نوسان داشته ارتباطش

نکته اینجاست که تو ذهن طرف بیاد و یا حتی ببینه، سناریو تو ذهنش انگار خط یا نقطه چین شده از قبل، خط چینا وصل میشن، هی میره جلو هی این  نقطه چینا رو به هم‌وصل میکنه بعد هی خدا صعودی طور بهش توجه میکنه بعد هی شیطون طرفو گول میزنه و با یارانش موقعیت سازی میکنن 

طرف مریض میشه سناریو شیطان اینه که مریضی و رنج همه چیو استوپ میکنه

سناریو ی خدا  و مومن اینه که سعی کن بیمار نشی، دعا کن صدقه بده ,بیمار شدی گناهاتو پاک میکنم، عبادتمو میتونی اونطور که در توانته و زندگیتم استراحت کن و تشویقی هایی برا بقه گذاشته که اگه کمک کنن و ... که هیچ، حتی عیادتت کنن، ثواب میبرن.

در واقع همینه که وقتی کسی داره هر اتفاقیو با سناریوی الهی میبینه و نه شیطان و داره رحمت واسعه ی خدارو میبینه، شیطانو جندش تکونش نمیدن

اتفاقات تا وقتی زنده ایم هست 

مهم اینه که تکون نخوریم

عبادی واجبا که هیچ

مستحبات رو با دقت انجام بدیم

مثل وقتی که. یه شکستگی توی پا هست 

چه با دقت دور شکستگیا باند میپیچن

دقت توی نماز و حضور قلبم اینکه بفهمی چی میگی همونطوره

دقیقا همون اثری که پیچیدن یه باند کجو کوله و پیچو تاب خورده رو شکستگی داره

نتیجه اش چی شد؟ وقتت رو درگیر زیاد نکن اونا دارن پول در میارن ما وقت . انرژی و هزینه بدون کار مثبت

بقیشو نوشتم 

اگه دوست داشتید خوشحال میشم بخونید

در نهایت

من دوست ندارم  با تعجبو ترس 

برده ی اینو اون بشم

چه برده ی شیطان که اتفاقا رو بچینه و من شوک شم ای وای فلان شد بدبخت شدم

نه بردا ی رسانه که وای فلانیو

چقدر مردم فلان طور شدن، چقدر دخترا و چقدر پسرا فلان طور شدن عجیبهههه 

من سناریوی خودمو دارم، از قبل مشخصه و قراره توی سناریوی خودم و دنیای خودم رشد کنم، بنابر این حق منه هرچی اتفاق میفته رو  مثل یه آنزیم که پلیمرو تبدیل به مونومر میکنه، تیکه هاشو بردارم و بذارم جاهایی که توی سناریوی خودمه مثل یه فیلم

به هر نقشش هویت بدم اونی که میخوام و هست

ولی این بار سناریو مشخصه ، هرچیزی از قبل تعیین شده که باید براش چکار کرد، اینم شیطانتو میسوزونه وای ...

عالی مطمئنم شما هم دانش علمی اتون زیاده هم نویسنده بسیار با تجربه ای هستین. احسنت.

عالی مطمئنم شما هم دانش علمی اتون زیاده هم نویسنده بسیار با تجربه ای هستین. احسنت.

بزرگوارید ممنونم از لطف و توجهتون😍😍😍ممنونم قابل دونستید

اینو جدی میگم نویسندگی میکنین کتاب نوشتین؟

نه اصلا

من  یکی از رشته های علوم پزشکی میخونم