2777
2789
عنوان

خانوما بیایید برای نظر سنجی انتخاب ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست
بستگی داره چی از ماشین بخوای همون بقول خودت لاکچری بودنشیا خوش رخ بودنشیا هزینه کمتر قطعات مصرفی یا ...

اون لاکچری که گفتم اسم مدلشه عزیزم  یه ۱۱۰ s ساده داره یه لاکچری رخشون باهم فرق می‌کنه 😂

می‌خوام راحت باشم باهاش 

رخش هم مهمه الان مثلا تیبا رو ذکر نکردم چون دوست ندارم ۵۰ درصد به خاطر اون جمله معروفی که میگن و ۵۰ درصد قیافش 

هزینه تعمیرش هم خیلی زیاد نباشه و فنی هم خوب باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون لاکچری که گفتم اسم مدلشه عزیزم یه ۱۱۰ s ساده داره یه لاکچری رخشون باهم فرق می‌کنه 😂می‌خوام راح ...

می‌دونم کدومارو میگی  متوجه منظورت شدم 

اما می‌تونستی فقط بگی ام وی ام ۱۱۰  اسم شم

خواستی جای دیگه بگی  و خواستی مسخرت نکنن (نیو) هست 

یعنی مدل جدیدش 

اما شما تاکید داری مدل لاکچریشو میخوای🤣

باتوجه به اینکه کوییک هم نوشتی متوجه میشدیم بودجت به کدوم میخوره 

مشخصه به همون مدل لاکچری علاقمندی برو همونو بخر

می‌دونم کدومارو میگی متوجه منظورت شدم اما می‌تونستی فقط بگی ام وی ام ۱۱۰ اسم شمخواستی جای دیگه بگی ...

مرسی ک در عین توضیح مسخره ام کردی ولی اون مدلی که شما میگی منظورم نیست توی سایت رسمی وارد کننده به همین صورت که گفتم قید کرده در هر صورت از شخصیت زیبا و بیان زیباترتون کمال تشکر رو دارم 

مرسی ک در عین توضیح مسخره ام کردی ولی اون مدلی که شما میگی منظورم نیست توی سایت رسمی وارد کننده به ه ...

شخصیت و بیان من با توجه به شخصیت شما که اومده بودی 

راهنمایی بگیری و بجای تشکر  مسخره کردی 

تنظیم شد 

ما تو بازار به این مدل نیو میگیم 

به هرحال  موفق باشی