2777
2789
عنوان

اگه پسرتون میخاد با ماشین دوستش بره جایی چی بهش میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چون فرزند دیگتونو از دست دادین باید حق تفریح و زندگی رو از این یکی بچتون بگیرید؟انگار چون مثلا یه ...

همیشه با پسرعمش که موتور داره میرن دور دور اونقد هم سخت نمیگیریم

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

موضوع حساسی مطرح کردی و کاملاً درکت می‌کنم که نگرانی و ترس داری. با توجه به تجربه تلخی که اخیراً در خانواده‌اتون داشتید، کاملاً طبیعی هست که حس کنی شاید دوباره خطری پیش بیاد. اما باید یه راه‌حل پیدا کنی که هم اعتماد پسرت حفظ بشه و هم امنیتش تأمین بشه.

چی کار کنی؟

1. آروم و بدون قضاوت باهاش حرف بزن

به جای این‌که مستقیماً بگی "اجازه نمی‌دم"، بهتره تو یه فضای آروم باهاش صحبت کنی. مثلاً بگو:

«می‌دونم که تو دوست داری مستقل باشی و خوش بگذرونی، اما من به عنوان مامانت هنوز بابت اتفاقی که برای برادرت افتاد خیلی نگرانم. این فقط یه حس مادریه، می‌خوام مطمئن باشم که امنی و خطری تهدیدت نمی‌کنه.»

2. در مورد جزییات برنامه‌اش بپرس

دقیقاً بپرس که با کی می‌ره، کجا می‌ره، برنامه‌شون چیه، و ماشین دوستش چه شرایطی داره (آیا گواهینامه و تجربه کافی داره؟). این‌طوری خیالت راحت‌تر می‌شه و او هم حس نمی‌کنه که داری کنترلی برخورد می‌کنی.

3. شرایطی تعیین کن

اگه تصمیم گرفتی اجازه بدی بره، چند شرط بذار:

شماره تماس دوستش رو بگیر.

قول بده که مرتب باهات در تماس باشه.

اگه جایی احساس ناامنی کرد، فوراً بهت اطلاع بده.

4. احساس امنیت رو براش مهم کن

اگر ماشین دوستش امن نیست یا رانندگیش مطمئن نیست، می‌تونی پیشنهاد بدی خودت یا پدرش اون‌ها رو تا مقصد برسونید. یا حتی بهش بگو که به جای این سفر، برنامه دیگه‌ای ترتیب بده که کم‌خطرتر باشه.

5. مشورت با پدرش

اگه حس می‌کنی می‌تونی با پدرش درباره نگرانی‌هات صحبت کنی، حتماً این کار رو بکن. اما بهتره این گفتگو جوری باشه که پسرت حس نکنه موضوع به یک دعوای خانوادگی تبدیل شده.

اگر مخالفت کردی و یواشکی رفت؟

این موضوع رو باهاش مستقیم مطرح کن:

«می‌دونم ممکنه اگه مخالفت کنم، یواشکی بری. اما این واقعاً منو بیشتر نگران می‌کنه. می‌خوام که همیشه بهم اعتماد داشته باشی و بدونی که من فقط به فکر امنیتت هستم.»

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :موضوع حساسی مطرح کردی و کاملاً درکت می‌کنم که نگرانی و ترس داری. با توجه به ...

چت جی پی تی شما جواب داد؟ ما که یکباری ساعت ۱۲ نصف شب سیگنال همه شبکه های تلویزیونی مون رفت. پشت سرش نی نی سایت تا ساعت ۵ صبح قاط زده بود

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)