2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

327 بازدید | 22 پست

امشب دیدم شوهرم تو گوشیش از اون فیلما میبینه چطور رفتار کنم باهاش 

تپش قلب گرفتم نمیتونم نفس بکشم دارم میمیرم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نمیدن من شوهرای نی نی سایتو از جمله شوهر خودمو با تریلی زیر کنمممم

بیا زیر کن توروخدا 

چی بگم فردا بهش ؟

یه ساعت پیش کلی پیام دادم به گوشیش که فردا بخونه که چرا این کارو کردی چطور تونستی زندگیمونو خراب کنی 

ولی الان میگم پاک کنم فردا رو در رو حرف بزنم؟یا بذارم پیام بمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

عزیزم شاید شما چون باردارید نمیخوان بهتون فشار بیارن فکرتو خیلی منفی نکنباهاشون اروم صحبت کن و دلیلش ...

خبر مرگم باردار نیستم تیکر شب یلداس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکثر مردا میبینن

درسته تا حدودی ولی نمیشه که هیچی نگم 

تو اکسپلورش هم پر این زنای لختی بود حالم به هم خورد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خبر مرگم باردار نیستم تیکر شب یلداس

ای وای دور از جون

کارشون قطعا خیلی بده ولی لطفا واکنش تند نشون ندید که دروغ گفتن و پنهان کاری یاد بگیرن دلیلشو ازش بپرسید مثلا بگید مگه من چیزی کم میزارم و اینا 

اگه گفت نه مثلا معتاد شدم بهش و اینا میتونید از مشاوره استفاده کنید فقط اعصاب خودتو بهم نریز مطمعن باش خیلی کامل و زیبا هستی و فیلم دیدن اقایون به این مورد ربطی نداره

ای وای دور از جونکارشون قطعا خیلی بده ولی لطفا واکنش تند نشون ندید که دروغ گفتن و پنهان کاری یاد بگی ...

😭😭😭😭😭😭قلبم درد می‌کنه 

خدا لعنتش کنه الهی

بهش پیام دادم خیلی ناراحت بودم به نظرت پاک کنم اونارو رو در رو باهاش حرف بزنم؟نوشتم که چطوری تونستی و اینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😭😭😭😭😭😭قلبم درد می‌کنه خدا لعنتش کنه الهیبهش پیام دادم خیلی ناراحت بودم به نظرت پاک کنم اونارو ...

اره عزیزم 

کلا سعی کنید هیچوقت با پیام بحث نکنید خیلی باعث سوتفاهم میشه

وقتی دیدینش اروم و کاملا جدی باهاش صحبت کن گلم

اره عزیزم کلا سعی کنید هیچوقت با پیام بحث نکنید خیلی باعث سوتفاهم میشهوقتی دیدینش اروم و کاملا جدی ب ...

باشه گلم ممنون 

انقد عصبی میشم که نمیتونم حرف بزنم رو در رو مطمئنم چرت و پرت میگم اصلا حساب نمی بره مجبورم پیام بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی

همشون همینن

تازه چیزی هم بگی کاراش پنهونی تر میشه، دیگه  نمیفهمی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
هیهمشون همیننتازه چیزی هم بگی کاراش پنهونی تر میشه، دیگه نمیفهمی

آره بخدا

خدا لعنت کنه همشونو مخصوصا اینایی که درخواست میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه گلم ممنون انقد عصبی میشم که نمیتونم حرف بزنم رو در رو مطمئنم چرت و پرت میگم اصلا حساب نمی بره م ...

خانوم به گلی شما چرا عصبی بشه عزیزم 

شما کامل ترین نسخه خودت هستی پس نیازی به عصبی شدن نیست 

چند بار با خودتون حرفاتونو مرور کنید و یه چایی بریز قشنگ بشین باهاش صحبت کن

یادت نره که وجودت خیلی ارزشمنده❤️