2777
2789
عنوان

بغل کردن نوزاد و کمردرد

44 بازدید | 6 پست

سلام دوستان مامانای عزیز  نوزاد سه ماهه دارم  و کمردرد  دیسکم زده بیرون و تنگی کانال  اینقدر رعایت نکردم الان پاهام از کمر به پایین بی حس میشن راهکاری دارید برا نوزادم آیا کالسکه   میشه نوزادو گذاشت توش و چرخوند نمی‌دونم چیکار کنم بریدم دخترمو چطور نگهداری کنم مرسی از به اشتراک گذاشتن تجربه و راهکاراتون

از الان بعلش نکن تا ترک کنه من هی بغل کردم الان ۱ونیم سالشه سخترشده فقط موقع شیر بغلش کن به اطرافیانتم بگو اصلا بغلش نکنن باز با کالسکه هم هی باید ببری این طرف اون طرف فقط باید یادش بدی رو زمین بمونه تواهد شوهر من بچشو اصلا بغل نمیکرد نمیذاشت کسی هم بغل کنه بچش اصلا اذیت نکرد

از الان بعلش نکن تا ترک کنه من هی بغل کردم الان ۱ونیم سالشه سخترشده فقط موقع شیر بغلش کن به اطرافیان ...

سوگول جان منم از همون نوزادی مرتب توبغلم بود الان هوشیار شده. تو بغلم میچرخونمش همه اجسام و اشیا و بادقت نگاه میکنه  خسته میشه بچه 24 ساعت دراز کش باشه   ولی توان  ندارم کمرم رو باید عمل کنم  دنبال یه وسیله ای بودم که ایمن بچه عمودی باشه توش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه بعضی وقتا آدم مجبور از بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنه شما باید سالم باشین که بتونین از بچتون نگه داری کنین منم کار شما رو کردم بخدا تا راه بیفته کمر برام نمونده بود چون ۴دست وپاهم نرفت تا ۱۲ماهگی فقط بغلم بود بغل هیچکس حتی پدرشم نرفت دلت برای خودت بسوزه بچه بزرگ میشه ولی کمر شما مثل سابق نمیشه

دشک بازی بخر از اینایی که مخصوص نوزاده و آویز اسباب بازی داره.بزارش توی این سرگرم میشه.

کالسکه بخری بازم سرپایی.فقط برا بیرون رفتن خوبه کالسکه

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

سوگول جان منم از همون نوزادی مرتب توبغلم بود الان هوشیار شده. تو بغلم میچرخونمش همه اجسام و اشیا و ب ...

عزیزم میشه بگین چجوری باردار شدین؟

تاپیکتون رو دیدم اگه برادرتون هنوز ازدواج نکرده معرف در تهران سراغ دارم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏