2777
2789
عنوان

میشه متاهل ها و کسایی که چند ساله تو رابطه ان فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 60 پست

عزیزم دیگران زیاد حرف می زنند 

تازه خود شخص کل ماجرا رو نمیگه حالا توقع داریم دیگران راجع بهش همه چیز بدونند؟! 

حتی خودش اگر دروغ بگه باز حرفش راست تر از دیگران هست 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیگران زیاد حرف می زنند تازه خود شخص کل ماجرا رو نمیگه حالا توقع داریم دیگران راجع بهش همه چیز ...

شماهم راست میگید 

حالا شما بهم بگید من چجوری بهش بگم باهاش رفتار کنم کلی حرف بد راجبش شنیدم

خودشم گفته بود بهما ولی خب اونا میگن مال الانه

نه نیست چون اگه بودی با بقیه نمی‌رفت فقط انرژی و وقتت هدر میدی

عزیزم دیگران زیاد حرف می زنند 

تازه خود شخص کل ماجرا رو نمیگه حالا توقع داریم دیگران راجع بهش همه چیز بدونند؟! 

حتی خودش اگر دروغ بگه باز حرفش راست تر از دیگران هست

عزیزم دیگران زیاد حرف می زنند تازه خود شخص کل ماجرا رو نمیگه حالا توقع داریم دیگران راجع بهش همه چیز ...

ببخشید ولی از رفتار آدما میشه فهمید ! شما یه چی دیدی که حرف بقیه اثر گذاشته ! اوکی بگو هانی با کسی بودی؟ تا اون هم لیست بده :)

به هر حال زندگی خودته من فقط در حد تجربه میتونم بهت پیشنهاد بدم

🍷🌊You'll be the saddest part of me

ببخشید ولی از رفتار آدما میشه فهمید ! شما یه چی دیدی که حرف بقیه اثر گذاشته ! اوکی بگو هانی با کسی ب ...

قبلا بهم گفته اره بوده ولی الان نیس امشب شنیدم استوری دخترا ریپ میزنه

شماهم راست میگید حالا شما بهم بگید من چجوری بهش بگم باهاش رفتار کنم کلی حرف بد راجبش شنیدمخودشم گفته ...

قربان شما 

به نظر من اگر قصد ازدواج دارید مشاوره پیش از ازدواج واقعا خوب تا حد زیادی رفتارش رو میاره توی دستت که بدونی چطور آدمی هست 

اگر هم قصد ازدواج ندارید باید شخصیتش بیاد توی دستت 

ولی یک چیزی، می تونی دنبال اینم باشی که چرا دیگران در موردش حرفی زدند 

ببخشید ولی از رفتار آدما میشه فهمید ! شما یه چی دیدی که حرف بقیه اثر گذاشته ! اوکی بگو هانی با کسی ب ...

دیر به دیر جواب میده هر چندین ساعت یبار سردیم اصلا پیامم که میده حرفی نداریم اصلا بلد نیستم گرمش کنم

قربان شما به نظر من اگر قصد ازدواج دارید مشاوره پیش از ازدواج واقعا خوب تا حد زیادی رفتارش رو میاره ...

دیگران میگن دختر بازه خودشم میگه دختر بازم خیلی بودم ولی الان کمتر شده نمیدونم میترسم یچیزی بگم خراب کنم 

قبلا بهم گفته اره بوده ولی الان نیس امشب شنیدم استوری دخترا ریپ میزنه

شاید هم از قصد این کار رو نمی کنه 

اما خب شخصی که میره توی ارتباطی باید خیلی چیزها رو خط بزنه چون برخی مواقع همون یک چیز ساده زمینه خیانت رو ایجاد می کنه 

و به نظر من طوری که تو دلش اثر کنه بهش بگو از این کارش ناراحت میشی و بهش بگو جنس زن احساسی هست حتی با یک کار ساده تو ممکنه فرض کنند تو عاشق شون شدی و باعث خیانت میشه 

دیگران میگن دختر بازه خودشم میگه دختر بازم خیلی بودم ولی الان کمتر شده نمیدونم میترسم یچیزی بگم خراب ...

انگار شما فقط داری یه تنه به آب و آتیش میزنی که رابطه رو نگه داری... یه نفری نمیتونی الکی خودتو به در و دیوار نزن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇