2777
2789
عنوان

اونایی که مشکل پوستی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 81 پست
چیزایی که استفاده میکنی و با ما هم به اشتراک بذار😍

فعلا هنوز دنبال کشف چیزای جدیدم شرمنده 😂

به روتین ثابتی نرسیدم 😅

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

علت این لک ها چیهناخودآگاه میزنه خارش و سوزش و خشکی پوست بهمراه دارهروی دستمع

یا مشکل پوستی هستن که اونو باید دکتر تشخیص بده اما اگه فقط توی فصل سرما اینطور شده چیز خاصی نیست همون که گفتم +مرطوب کننده بزنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وضعیت ما پنج صبح توی نی نی سایت 🤣

هعی 💔😂

بگیرم حداقل یه سه ساعت و نیم بخوابم 💔😂

شبت یعنی صبحت بخیر عزیزم 😂❤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

جوش رو کمر و باسن و بازو ها و قفسه سینه خارش و زخم نقطه ای میشه خودمم وسواس کندن زخنشون و جوش ها دارم ولی خارش نبود خوب بود 

ده ساله درگیرم از نوجوونی و کمرم و بازوهام خیلی لک شده

جوش رو کمر و باسن و بازو ها و قفسه سینه خارش و زخم نقطه ای میشه خودمم وسواس کندن زخنشون و جوش ها دار ...

درک میکنم شرایطتت رو این تنها راهیه که جواب میده هزینه اضافیم لازم نیست بکنی

کرم ضدلک صورت و بدن سادور 

لوسیون درمانی لاروش پوزای یا درمالیفیت(,تا اینجا ۹۰ درصدش حل شده)

از ترمیم کننده لاروش پوزای بزن به جای زخم و جای لک های عمیق تر

باردارم از قبل ترک پوستی دارم روی کشاله ی رانم الان چکار کنم ترک های بدنم بیشتر نشه چه کرم و روغن ها ...

روغن بدن بایو اویل تمام ترک هارو از بین میبره تضمینی ،ترمیم کننده لاروش پوزای هم بزنی که عالیه

روغن بدن بایو اویل تمام ترک هارو از بین میبره تضمینی ،ترمیم کننده لاروش پوزای هم بزنی که عالیه

آخه از داروخونه پرسیدم گفتن دیگه بایو اویل وارد نمیشه

کرم یا روغن دیگه ای برای پیشگیری نیست؟

فقط خدا
آخه از داروخونه پرسیدم گفتن دیگه بایو اویل وارد نمیشهکرم یا روغن دیگه ای برای پیشگیری نیست؟

از پیج لیلی گالری توی اینستا بگیرید هست کاملا هم اصله پیجش هم معتبر