2777
2789
عنوان

اونایی که مشکل پوستی دارید

454 بازدید | 81 پست

خودم بعد ۳ سال درمان از دکتر و مصرف راکوتان و بیش از ۲۵ میلیون ضرر برای محصولات پوستی 🤣 فهمیدم که چه محصولی واقعا بدرد میخوره برای چه پوستی 

نوع پوست+مشکل پوستی+بودجه تون رو بگید تضمینی راه حلشو میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پودر جو دوسر با شیر قاطی کن بزن روزی دو سه بار نتیجرو ببین فقط دعامم کن

پوست رو توی مرحله اول تمیز می‌کنه و لطیف اما به مرور کاملا به سد دفاعی پوست آسیب می‌رسونه و پوست رو ملتهب می‌کنه پس ارزش نداره

پوست رو توی مرحله اول تمیز می‌کنه و لطیف اما به مرور کاملا به سد دفاعی پوست آسیب می‌رسونه و پوست رو ...

اصلا برای تمیزی نیست سغید میکنه لیفت میکنه چین و چروک از بین میبره نمیذاره چین و چروک بیوفته جای لک و جوشم میبره

پوست معمولی ، جوش و بیشتر جای جوش و منافذ باز .. بودجه صفر😐💀

احتمالا پوستتون مختلطه که جوش میزنید

چون بودجه ندارید این ماسک خونگی و خیلی پیشنهاد میکنم 

قهوه+سفیده تخم مرغ 

روغن درخت چای هم زیر ۱۰۰ تومنه هم منافذ و کم می‌کنه هم جوش اما برای جای جوش خوب نیست 

جوش زیر پوستی سفت انقد ور میرم زخم میشه پوستم هم خشک هم حساس هم چرب یعنی مختلط

بانو جان نکن اینکارو😅اصلا نباید دست بزنی بهشون کاملا بدتر میشن،بگو چقدر بودجه داری؟