2777
2789
عنوان

■■ تاریخ تولدتو بگو شخصیت و استعدادتو میگم ■■

| مشاهده متن کامل بحث + 33368 بازدید | 2186 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا ولی حتما برو به سمت کار ها و مشاغل مدیریتی و مستقل مثل کارآفرینی و...

چشم عزیزم ممنونم❤️

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
میشه بی زحمت مال منم بگی ممنون از لطفت۱۸ مهر ۱۳۸۶

دوستان خواهشا هی نگین 

منو بگو 

چرا جواب نمیدی 

من ۱۰ بار گفتم 

من منتظرم 

چرا نمیگی 

😐😐😐😐 فعلا دیگه تحلیل نمیکنم . خسته ام 

احتمالا حدود ساعت ۳ شب به بعد دوباره میام 

با تاپیک جدید .

اونجا پیام بدین . جوابتونو میدم

🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎❤️

نومرولوژیست هستم .. فالگیر و رمال نیستم

دوستان خواهشا هی نگین منو بگو چرا جواب نمیدی من ۱۰ بار گفتم من منتظرم چرا نمیگی 😐😐😐😐 فعلا دیگه ت ...

عزیزم ساعت ۳ شب خوابیم خب🥺

حالا نمیشه منم همینجا بگین 

شما که زحمت کشیدین روی پیام من ریپلای کردین به زحمت بگین واسه منم همینجا🥺❤️

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

9تیر 1378

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋