2777
2789
عنوان

■■ تاریخ تولدتو بگو شخصیت و استعدادتو میگم ■■

| مشاهده متن کامل بحث + 12889 بازدید | 1212 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۹ آگوست سال ۲۰۲۰

۲با ۹ میشه عدد ارشد ۱۱

با ۱۱ رو جمع نمی‌کنیم بشه ۲ 

البته خیلی شبیه ۲ هست با کمی خلاقیت و حس ۶ بیشتر

عدد ۱۱ خجالتی در کودکی

بسیار از سن خودش بیشتر میفهمه در کودکی

بسیار هنرمند هنردوست و خلاق

درک زیبایی عالی 

زودرنج و مودی هم هست 

مهریان و دلسوز و مهر طلب 

خب عدد ۲۲ رو ما جمع نمی‌کنیم چون عدد ارشد هستعدد ۲۲ میشه همون ۴ و توضیحاتش با ۴ شبیه هم فقط ۲۲ خلاق ...

میشه بگید چه شغلی برای من مناسبه؟

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱
سلام ۲۳ ژانویه ۱۹۸۲

۲با اضاف ۳ میشه ۵

عدد ۵ خیلی لذت مدار اهل عشق حال طبیعت تفریح

و هوش بالایی داره 

قدرت یادگیری بالا 

خیلی علاقه به یادگیری و کنجکاو

روابط عمومی بالا

آزادی طلب 

هوش هیجانی عالی

با کار های کارمندی کنار نمیاد

2018/11/19

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱
۲با اضاف ۳ میشه ۵عدد ۵ خیلی لذت مدار اهل عشق حال طبیعت تفریحو هوش بالایی داره قدرت یادگیری بالا خیلی ...

۱۰ شهریور ۷۹

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨