2777
2789
عنوان

■■ تاریخ تولدتو بگو شخصیت و استعدادتو میگم ■■

| مشاهده متن کامل بحث + 12903 بازدید | 1212 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

10/6/85

۱.۱.۹

قدرت مدیرت و تابو شکنی 

لیدر و رهبر بودن بالا

شخصیت مستقل و علاقه مند به استقلال

هر چی سن از ۲۵ بیشتر شه کمال‌گرا تر میشی و قضاوت گر

البته شاید الان هم درگیرش باشی

تا حدودی اهل هنر و هنر دوست

و همچنین هر چی سن بیشتر شه علاقه پیدا میکنی به کار ها و اهداف بزرگ 

مشاغل پزشکی 

تمام مشاغل مدیریتی 

هنر 

درمانگر روح و روان

۱۱. ۹.۸برو دنبال پولحس ۶ عالیکمی کمال‌گرا قدرت بیان زیاد عالی نیستقدرت درک هنر لطافت هنری موسیقی و ه ...

ممنون

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
دو اردیبهشت ۱۳۸۱

۲۲.۸.۳

جدی منطقی و ثبات محور 

علاقه مند به پیشرفت پله پله و امنیت 

خیلی اهل ریسک نیستی البته بعد ۲۵ سالگی بیشتر تمایل پیدا میکنی که ریسک کنی 

پشتکار عااااالی منطقی و منظم و در چارچوب 

با کارمندی کنار میای

تقابل بین جاه طلبی و امنیت داری 

الان احتمالا شخصیت جدی و خشکی داری 

ولی هرچی سنت بیشتر شه مخصوصا از ۲۵ به بعد شوخ طبعی و روابط اجتماعی بیشتر میشه و تورو متعادل تر میکنه و همچنین تو رو بازیگوش تر و خوش صحبت و خوش انرژی و ریسک پذیر تر میکنه 

مشاغل هم تمام حوزه های مهندسی .عمران. معماری. و...

و ورزش 

و همچنین تجارت

۲۲.۸.۳جدی منطقی و ثبات محور علاقه مند به پیشرفت پله پله و امنیت خیلی اهل ریسک نیستی البته بعد ۲۵ سال ...

منو هم میشه بگی لطفا عزیزم خصوصی؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

علم اعداد از کجا یاد گرفتی و اینکه جز اون حرف ابجد هم بلدی 

من تا حدودی یاد دارم با ابجد کار کنم ولی فکر نکنم این حروف ابجد تو گوگل راست باشه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

آقا هستما مامان تر میشم؟؟

🤣🤣🤣🤣

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم