2777
2789
عنوان

■■ تاریخ تولدتو بگو شخصیت و استعدادتو میگم ■■

| مشاهده متن کامل بحث + 5129 بازدید | 561 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس نمیکنی درک بالایی از اطرافیان داری مثلا یکی هنوز حرف نزده از چهره اش میفهمی چی به چی؟

منم بگو

25فروردین71

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
۸. ۱. ۶برو دنبال پول هر چی بگذره درک پولی بهتری پیدا میکنیشخصیت مستقل داریلیدر و رهبر خوبی هستیاستعد ...

به طرز وحشتناکی 

آدم دلسوزی هستم 

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍
8/4/1369

۸.۹.۱۱

حس ۶ قوی 

پشتکار خوبی داری

هر چی بگذره کمال گرا تر و قضاوت کننده تر میشی

در ک هنری و زیبایی شناسی بالا خلاقیت عالی

هنر رو میفهمی

احتمالا کودکی خجالتی بودی

تا حدودی کم حرف هستی

منم بگو25فروردین71

۱۴. ۹.۳

لذت مدار و اهل ریسک

درگیر لذت های میشه و معتادان میشی زود

اهل صحبت خوش حرف طبیعت و سفر عشق حال

کمی کمال گرا 

هر چی بگذره پر حرف تر میشی

خلاقیت بالا 

هوش هیجانی عالی

قدرت یادگیری بسیار بالا

به دنبال یادگیری

به راحتی چند زبان رو میتونی یاد بگیری

بسیار باهوش

1 فروردین 72

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!