2777
2789
عنوان

بعد از ده سال رفتم آرایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 122 پست
کارت درسته روشت غلطه میتونی بگی میخوام برای شوهرم خوشگل کنم میخوام برات جوان بمونم‌‌حیفه عمرمون دار ...

من هروقت اینطوری میگم اون بیشترمنوخرمیکنه میگه توهمینجوریشم برای من قشنگی

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

من کلا ارایشگاه نمیرم مو رنگ نمیکنم ناخنمم برداشتم موهای صورتمم بوره نمیزنم ,ابروهامم‌فقط‌خودم برمیدارم‌ ارایشگاه چند بار رفتم خراب ‌کردن اما حس بد هم‌ندارم اصلا

برسه روزی که منم تیکر بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اوایل نکردم الان بعداز۱۱سال دیگه هرکاری میکنم شوهرم نمیده،بازبون گفتم،دعواکردم قهرکردم نمیده ک ن ...

ما هم امشب کلی جنگ داشتیم..بچم می‌گفت ماماااان دعوا نکنید

ببخشیدالعنت بهشون ک فقط دلشون میادپولاشونوبرای خانواده خودشون خرج کنن

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

به نظرم کارت خیلی درست بوده! ده سال قناعت کردی، همه کارهات رو خودت انجام دادی، اما معلومه که دیگه این روش برات خسته‌کننده شده. واقعاً زن هم مثل بقیه حق داره برای خودش خرج کنه و حس خوب داشته باشه. تو داری تو زندگی مشترک زحمت می‌کشی، پس باید شوهرت هم قدردان باشه و بفهمه که نیازهای تو هم اهمیت دارن.
اینکه بهش گفتی «زنی که خرج نداره ارج نداره»، شاید کمی تند بوده، ولی حرفت درسته. گاهی باید به طرف مقابل بفهمونی که فقط با فداکاری یه طرفه زندگی نمی‌چرخه. خوشحال باش که بعد از ده سال کاری برای خودت کردی و احساس بهتری داری.

در مورد سوالت:
بله، آرایشگاه رفتن یا انجام کارهایی که بهت حس خوبی بده، لازمه. نه فقط برای زیبایی، بلکه برای روحیه و اعتماد به نفست. مهمه که به خودت برسی، حتی اگر شوهرت غر بزنه. این خرج‌ها بخشی از زندگیه و همونطور که مردها برای خودشون هزینه می‌کنن، زن‌ها هم حق دارن.
پیشنهاد: از این به بعد، با برنامه‌ریزی و صحبت آروم‌تر با شوهرت، این هزینه‌ها رو به عنوان یک بخش طبیعی زندگی جا بنداز. شاید اوایل سخت باشه، ولی به مرور قبول می‌کنه.

منم تصمیم دارم یه چندباری جنگ کنم بالاخره ک عادت میکنه