2777
2789
عنوان

خانومه پرسید رابطتت با جاریات چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 19 پست
کرم داره خب.بعدم جلو غریبه ها ابنجور گفته نگن باهم بدن‌.بیخیال زندگیتو بکن هرچی خواست بگه فقط حال تو ...

دقیقا میخواستم بهش برسونم که دیگه نپره وسط حرف من

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍
وای چه با حال😁😁😁😁نه من خودمم باهاشون حال نمیکنم آدم من نیستن

منم همینطور بودم

دشمن بودیما همو میخواستیم تیکه پاره کنیم در این حد 

بعد هاذفهمیدیم همه ش زیر سر سیاست های مادرشوهر بوده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور بودمدشمن بودیما همو میخواستیم تیکه پاره کنیم در این حد بعد هاذفهمیدیم همه ش زیر سر سیاست ...

نه من خودممم حال نمیکنم نه دشمنم نه دوست اصلا انگار وجودی ندارن راحتم گور باباشون😁

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍

اینکه بدشونو نگفته خوبه بدون ک از توام چیزی دید ب بقیه نمیگه

ولی منم حساسم وسط حرف پریدن این خیلی بده

اگ هم بهش گفتی فقط بگو نزاشتی حرفمو تموم کنم نگو چرا ازشون تعریف کردی فلان

ی بار بگو و رد شو و دیگ ب روت نیار 

هیچوقت چیزیو کش و توضیح نده تاثیر حرفت کمتر میشه

اینکه بدشونو نگفته خوبه بدون ک از توام چیزی دید ب بقیه نمیگهولی منم حساسم وسط حرف پریدن این خیلی بده ...

نه قشنگم من که شامس ندارم بدممم میگه رو درومم میگه 😂 من عصبیم که منو زنه پاشتیم اختلات میکردیم با گوشاشم شنید حرفام مثبت وخوب بود دسگه چش بود یهو بپره وسط کلاممم