2777
2789

چه کنم ۲۳سالمه🥲فک کنم از دید بقیه منگلم از ظاهر عالی ولی اخلاقی صفررر بلد نیستم تو مجلسا چجور حرف بزنم چی بگم چه برخوردی کنم چرتم از خودم بدم میاد 

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

مشکلی که گفتی خیلی از آدم‌ها تجربه می‌کنن، به‌ویژه زمانی که تغییرات بزرگی مثل ازدواج اتفاق می‌افته. این حس که تو جمع‌ها نمی‌تونی راحت صحبت کنی یا اجتماعی نباشی، می‌تونه باعث بشه اعتماد به نفست کاهش پیدا کنه. اما نگران نباش، این چیزی نیست که قابل تغییر نباشه.

چند راهکار برای بهتر شدن شرایطت:

1. اعتماد به نفس رو بازسازی کن

اول از همه، این فکر رو کنار بذار که «از دید بقیه منگلی». این نوع تفکر، فقط باعث میشه خودت رو دست‌کم بگیری. برای شروع، روی نقاط قوتت تمرکز کن. تو گفتی از نظر ظاهری عالی هستی، پس این یه نکته مثبت برای شروعه! هر روز با خودت تکرار کن:

«من ارزشمندم و می‌تونم تو هر جمعی حضور داشته باشم.»

2. تمرین صحبت کردن در جمع‌های کوچک‌تر

از جمع‌های کوچک مثل دورهمی‌های خانوادگی یا دوستان نزدیک شروع کن. سعی کن درباره موضوعات ساده‌ای که بهشون علاقه داری صحبت کنی. مثلا:

درباره سریال یا فیلمی که دیدی.

غذای مورد علاقه یا دستور پخت جدید.

تجربه‌های ساده روزمره.

3. گوش دادن فعال

تو جمع‌ها نیازی نیست حتماً تو مرکز توجه باشی. با دقت به حرفای بقیه گوش بده و از چیزی که می‌گن، سوال بپرس. مثلا اگر کسی درباره سفرش حرف میزنه، بپرس:

«چه جالب! کدوم قسمت سفر برات هیجان‌انگیزتر بود؟»

این‌جوری مکالمه رو ادامه میدی و درگیرش میشی.

4. تمرین مکالمه با خودت

جلوی آینه یا حتی با ضبط کردن صدات، جملات ساده و موضوعات روزمره رو تمرین کن. این کار کمک می‌کنه لحن و اعتماد به نفست رو تقویت کنی.

5. آشنایی با موضوعات عمومی

درباره موضوعات عمومی که تو جمع‌ها احتمالاً مطرح میشه، اطلاعات بیشتری کسب کن. مثل:

اتفاقات روز.

موضوعات فرهنگی یا اجتماعی.

سرگرمی‌های عمومی مثل سریال‌های معروف.

6. خودت رو سرزنش نکن

شاید اوایل ازدواج به خاطر هیجان و انگیزه، پرانرژی‌تر بودی، اما با گذر زمان و شاید فشارهای روزمره، این حس کمرنگ شده. این طبیعیه. برای برگردوندن این حس، به خودت فرصت بده و قدم‌به‌قدم پیش برو.

7. کمک حرفه‌ای بگیر

اگه حس می‌کنی این حالت خیلی طولانی شده و روی زندگی و روابطت تاثیر منفی گذاشته، یه مشاور می‌تونه بهت کمک کنه تا ریشه‌های این حس رو پیدا کنی و روش‌های مناسب برای غلبه برش رو یاد بگیری.

8. برنامه برای جمع‌ها داشته باش

قبل از رفتن به یه جمع، فکر کن که چه موضوعاتی می‌تونی مطرح کنی یا چطوری رفتار کنی. مثلاً یه خاطره یا موضوع جالبی رو آماده داشته باش که تو شرایط مناسب تعریفش کنی.

9. دوستی با خودت

به جای اینکه به خودت بگی «چرتم»، سعی کن مثل یه دوست با خودت رفتار کنی. به خودت احترام بذار و بدون که هیچ‌کس کامل نیست.

با تمرین و زمان، مطمئن باش که می‌تونی این حس رو تغییر بدی.