2777
2789
عنوان

وقتی بهم خبر دادن دارم خاله میشم

316 بازدید | 26 پست

مهر ماه که بهم خبر دادن دارم خاله میشم بعد از مدت های طولانی از ته دل و عمیقا احساس خوشبختی و خوشحالی کردم 

یه حس خاص مثه عشق

از این حال های خوب روزی همتون✨️🤍

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند

من چرا برام مهم نیس

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا برام مهم نیس

بی ذوقی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بی ذوقی...

اره شاید 

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

واقعا حس خاله به بچه خواهر مادرانه است

منم خودم دو تا بچه دارم

ولی عااااشق بچه های خواهرمم هستم..  مخصوصا بلا کوچولوئه😍

جالبه خواهرم اوایل میگفت اون کسی رو نمی بوسه...  ولی چیک و چیک من  رو می بوسید و چشمای خواهرم گرد شده بود😍