nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1034 عنوان رمان سال بلوا 79 بازدید | 31 پست کسی خونده چرا حس میکنم خیلی چرته. و فقط داره وقتمو میگیره صحفه ۶۶ هستم اما هیچی ازش نمیغهمم میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :) امروز | 02:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106311 بسیار بسیار زیباستچرت نیست سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1034 بسیار بسیار زیباستچرت نیست چرا هیچی ازش نمیفهمم پس🤣😂 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106311 چرا هیچی ازش نمیفهمم پس🤣😂 تا حالا از آقای معروفی چیزی خوندی یا اولیش هستی؟ سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1034 تا حالا از آقای معروفی چیزی خوندی یا اولیش هستی؟ اولیشم تازه تو نی نی سایت خیلی تعریفشو کردن منم کلی بابت پی دی افش هزینه کردم ولی چیزی ازش نمیفهمم😂😂😂🤣 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106311 اولیشم تازه تو نی نی سایت خیلی تعریفشو کردن منم کلی بابت پی دی افش هزینه کردم ولی چیزی ازش نمیفهمم😂 ... آقای معروفی قلم شیوا ولی سختی دارنمن عاشق نوشته هاشون هستم سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1034 آقای معروفی قلم شیوا ولی سختی دارنمن عاشق نوشته هاشون هستم سمفونی مردگانش هم میگن خوبه اونم خوندی؟ میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106311 سمفونی مردگانش هم میگن خوبه اونم خوندی؟ اون که عشقه من همه کتابهاشون رو خوندممحبوب من سال بلواست وحسینا و نوشاولی از آیدین و سورملینا هم نمیشه گذشت سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1034 اون که عشقه من همه کتابهاشون رو خوندممحبوب من سال بلواست وحسینا و نوشاولی از آیدین و سورملینا هم نمی ... چند تا قسمت داره سال بلوا اسم اون ایدین و سورم چیه؟ میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106311 چند تا قسمت داره سال بلوا اسم اون ایدین و سورم چیه؟ موومان سومباید از اول بخونی سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1034 تا حالا از آقای معروفی چیزی خوندی یا اولیش هستی؟ این اصلا معلوم نمیشع الان با معصوم هست یا حسینا معلوم نمیشه باباش مرده یا زنده خیلی در همه من هیچی ازش نمیفهمم میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106311 این اصلا معلوم نمیشع الان با معصوم هست یا حسینا معلوم نمیشه باباش مرده یا زنده خیلی در همه من هیچی ا ... مساله همینه که رمان های ایشون مسیر زمان خطی ندارن سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1034 موومان سومباید از اول بخونی خب دیگه از اولش دارم میخونم یعنی اول چیه چجوریه؟ میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106311 خب دیگه از اولش دارم میخونم یعنی اول چیه چجوریه؟ یعنی از پیش درامد سمفونی باید خونده بشه تا به موومان سوم برسی سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1034 مساله همینه که رمان های ایشون مسیر زمان خطی ندارن اهامم ارع میگم انگار ک کلا با بقیه رمانایی ک خوندم فرق داره 🤣🤣برا همین حس کردم دارم وقتمو باهاش تلف میکنم😂🤣 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)