2777
2789
عنوان

■■ تاریخ تولدتو بگو شخصیت و استعدادتو میگم ■■

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 161 پست
علاله به کار های بزرگ داریحس ششم قویآینده نگری خیلی خوبو کمال گرایی داریبزرگ فکر میکنی و کلا اهل کوچ ...

🌹 ۲۶ /۱۰/ ۸۲

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲ تا کارما داریلجباز و یک رایخیلی زود به چیز ها ی لذت بخش معتاد میشیاستقلال طلب هستیتا حدودی اهل ریس ...

یک رای نیستم

اهل ریسک هم نیستم

جالب بود برام

چطور میشه بیشتر بگی

🌹 ۲۶ /۱۰/ ۸۲

سلام

قدرت تحلیل و تفکر عمیق بالا 

قدرت یادگیری بالا

زود به چیز های لذت بخش معتاد میشی 

مثلا اگر در گیر الکل بشی سخت میتونی ترک کنی

تو وجودت تقابل بین پول دوستی و معنویت هست

درسته؟

اسی دیشب یکی به همسرم گفته پسرت خورشیده

زنت مشتری خودتم ماه

گفته پسرت جوریه کسی نمیتونه ازش خوشش نیاد

شما هم اینجوری بلدی؟

همسرم میگفت اونم رو برگه حساب میکرده و مینوشته

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

مال منم بگو جون من 29 فروردین 82

تا حدودی تنبل هستی و دنبال اینکه میانبر بزنی

دنبال کار های بزرگ هستی و بزرگ فکر میکنی

کمال گرایی داری 

استعداد طبابت و پزشک شدن و یا کار های که کمک به مردم میکنن