2777
2789
عنوان

با بی پولی ماهی یک میلیون و پونصد هم خرج پوستم میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
سعی کن از محصولات طبیعی استفاده کنی خرجی هم ندارن ماسک برنج بزار و نشاسته سیب زمینی این دو تا ماسک خ ...

تونر برنج آی فرام خریدم 

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگی🫤خب چند سالته شما،،من حس میکنم پوستم نیاز ب لیفت داره

من ۴۲ سالمه حدود ۳۸ سالگی انجام دادم منم برای لیفت انجام دادم بینهایت الکی بود 

فقط تبلیغ کلینیک هاست الانم ثابت شده تاثیر نداره کلینیک های خوب تهران دیگه اسمش رو نمیارن مبادا ابروشون بره 

حالا همون کلینیک ها قبلا تبلیغ هایفو میکردن

هر روز؟

نه بابا هفته ای دو روز بزاز 

هفته ای دو روز هم سبب زمینی خام رو رنده کن بزار تو سبد یک کاسه زیرش بزار آبش رو بگیر سیب زمینی رنده شده رو فشار بدی آب میاد بیرون 

نشاسته داره همونو بزن به صورتت 

من تنبلی میکنم اما تنها چیزی که پوست منو کمی شفاف و روشن مرد همین آب سیب زمینی بود 

نه بابا هفته ای دو روز بزاز هفته ای دو روز هم سبب زمینی خام رو رنده کن بزار تو سبد یک کاسه زیرش بزار ...

ممنون عزیزم 

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈
الان بنظرت چ کار کنم میشه خصوصی بیای راهنمایی کنی

منم چیزی بلد نیستم بخدا اینا رو هم چون تجربه کرده بودم گفتم که خودم پول دادم شما الکی پول نریزی تو جیب این کلینیک ها وگرنه من نه به خودم خیلی میرسم نه زیاد واردم اصلا آرایش نمیکنم 

بیست روز پیش مزوژل جالپرو سوپرهیدرو زدم کمی پوستم رو شاداب کرده فقط کمی 

اگر اثر داشت تاپیک میزنم میگم 

باز در خدمتم سوالی داری بپرس چه اینجا چه خصوصی اگر بلد باشم جواب میدم اما در کل رو من خیلی هم حساب نکن من خودم آنقدر پول دادم تو این کلینیک ها برای تبلیغات الکی‌شون که نگو