دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم چرا خودتو ضعیف نشون میدی جلو شوهرت میدونم. سخته بهش میگفتی مهریه ام رو بده طلاق میگیرم بچه ها هم واسه خودت . منم حق دارم زندگی کنم ازدواج کنم وقتی اینجوری بگی حساب کار دستش میاد .و اینکه اون خانوم هم حاضر نیست ۳ تا بچه رو نگه داره هیچ کسی حاضری نیست . اینجوری شاید به خودش بیاد
ولی ببین کار ندارم به چیزی تو تموم مشکلات یا خوشی ها نمیشه گذشته رو برگردوند پس هیچوقت به عقب برنگردی بگی هی کاش .. کاش .. نه دوباره همه چیز از نو تو میتونی همه چیزو به روال برگردونی خیلییی قشنگتر از قبل . اگه تونستی تا الان این نشکلات به این بزرگی رو تحمل کنی بدون همونا تورو الان ساختنت ک ایندتو بسازی حالا هرچقدرم سنت باشه
خواهش میکنمگلم نه عزیزدلمناراحت نشدمفقط نخاستمفکر کنی من ادم بدی هستمممنونم ازت
نه عزیزم اصلا همچین فکری راجب به شما نکردم حتی به ذهنم هم خطور نکرد باز هم ازتون عذرخواهی میکنم بابت سوتفاهمی که به وجود اومد و از ته قلب براتون دعا میکنم خیلی زود مشکلتون حل بشه و ارامش به زندگیتون برگرده