2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5989 بازدید | 267 پست
الکی نگفته احیانا 😐مردا کارشون اینه ها شوهر من یه بار خودشو به غش زد داشتم سکته میکردم حتی زنگ آمبو ...

نمیدونم واقعا من اینقدر که فکرم پیششه  اعصابم خورده زد به معدم الان درد دارم

اسمش یادم نیس. اینقدر که اعصابم خورده زد به معدم الان حالم بد شد

عزیزم هیچ وقت با رفتارت شوهرتو از خونه فراری نده

هی بحث می کنی تا از تو و زندگیتون زده میشه

هر حرفی داری بعد اینکه اومد خونه و غذا خوردید با آرامش بهش بگو

بعد میگن چرا آمار خیانت و اعتیاد بالا رفته

خونه تو گرم نگه دار و زده ش نکن

الانم بگیر بخواب فردا صبح ی صبونه ی خوب بهش بده و ببوسش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما میبینمم هنوز یه ماه نشد

خخخخ

ولش کن خودتو الکی درگیر کردی ولی کلا یه چی الکی عصاب خودتو خورد نکن سرهر مسئله ای انشالله خوشبخت شی و اینکه نزار سرت داد بزنه ها....عزیزم مواظب خودت باش

جوابم نمیده که پدسگ

میدونی چیه رفتم دسشویی ی فکری ب سرم زد😂

فک کنم از منظوری ک گفته ضرر میکنی یعنی فک کنما تا صبح منتظرمم بمونی نمیام یعنی پس بخواب راحت گرفتی ک چی گفتم؟🙁

خیاط خانومِ ...♡

حتما میبینمم هنوز یه ماه نشد

هیچی عزیزم دیگه میخواد گربه رو دم حجله بکشه یعنی چی که توجیه میکنی عصبیه و اینا؟؟ اگه آنقدر حاده و کنترل نداره روی اعصابش برید تراپی هم برای سلامت خودش خوبه هم تو 

بنظرم آنقدر هم نگو تقصیر منه تقصیر منه بقیه خانما حتی اگه تقصیر خودشون باشه اونا قهر میکنن و خودشون رو لوس میکنن چه معنی میده مرد آنقدر سوسول بازی دربیاره! بنظرم به رفیقاش هم بیشتر دقت کن 

از الان مرد ذلیل نشو منم همیشه تودعواها پیشروام ولی همیشه یه جور رفتار میکنم اون بیاد عذر خواهی ...و ...

همیشه تو دعواها چون من مقصرم اول من پیش قدم میشم برا آشتی اینم امشب بهش گفتم گفت رها منت نزار منم گفتم منت نیس اهل منت گذاشتن نیستم من بخاطر تو از همه چیم گذشتم   اون فکر می‌کنه من منت می‌زارم سرش 

سری بعدی تو هم قبل اون خودتو بزن به غش و قلب درد و پا درد و معده درد و اینا 

بعضی مردا هم الکی میگن و الکی تا درمونگاهم میرن 

مثه شوهر من یبار با من بحثش شد ک مقصر هم خودش بود منم چند روز باهاش سر سنگین بود دیگه از شرمندگی یه روز خودشو زد ب قلب درد زنگ زد ب دوستش رفت درمونگاه 

ولی اومد خونه تا باهاش آشتی کردم نشست سر سفره تا تونست برنج خورشت خورد و یهو قلبش و همه جاش خوب شد خخخ