2777
2789
عنوان

خارش بدن

141 بازدید | 19 پست

ی هفته س خارش بدن دارم اول بیشتر شبا بود الان روزم هست کل بدنم نقطه ای میخاره حتی توی بینیم

من خیلی ادم وسواسی نسبت ب بیماری هستم ممکنه خدای نکرده سرطان باشه یا مشکل خونی؟ خیلی نگران این قضیه م از صبح تا شب بهش فک میکنم همش میگم نکنه مریض باشم پس بچه هام چی میشن

حتی جرات آزمایش دادنم ندارم دوتا بچه کوچیکم دارم موقعیت دکتر رفتنم راحت ندارم

من زمینه الرژی دارم ولی فک نکنم این خارش از الرژی باشه اخه هم قرص حساسیت خوردم هم آمپول دگزا زدم اصلا تاثیری نداشته

کسی اینجوری هست؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بنظرم دکتر پوست برین شاید بیماری پوستی باشه شایدم مسری باشه مثلا بیماری گال و اینا....

نه گال نیست چون چند سال پیش تجربه گال دارم اصلا اینجوری نبود بعد رو بدنم هیچی نزده فقط خارش

نه گال نیست چون چند سال پیش تجربه گال دارم اصلا اینجوری نبود بعد رو بدنم هیچی نزده فقط خارش

نمیدونم دیگه عزیزم انشالله که چیزی نباشه

🌼بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه 🌼
ولی واسه کن حساسیت نی چون آمپول دگزا زدم

دگزا  زیاد استفاده نکن خودم ویروس گرفتم تارای صوتیم اسیب دیده بود صدام رفته بود  دکتره برام نسخه نوشت گفت مجبور بودم تجویز کردم یادت باشه  جای دیگه نوشتن برات نزنی چون بشدت روی  کبدو کلیه تاثیر منفی داره .

شاید حرارت کبدت بالا هست ،،منم پارسال اینطوری شدم ،،روزی نصف لیوان عرق کاسنی و شاتره خوردم خوب شدم ، ...

استرس ک وحشتناک دارم اصلا یجوری شدم انگار واقعا بهم گفتن کارت تمومه

دگزا زیاد استفاده نکن خودم ویروس گرفتم تارای صوتیم اسیب دیده بود صدام رفته بود دکتره برام نسخه نوش ...

منم مریض شدم رفتم دکتر گفت گلوت التهاب داره نوشت دبگ نمیدونم

استرس ک وحشتناک دارم اصلا یجوری شدم انگار واقعا بهم گفتن کارت تمومه

نه بابا هیچی نیست فقط از استرسه ،،،،منم هر موقع استرس بیماری میگیرم ،کل بدنم سوزن سوزن میشه و خارش میده ،،،گرمی کبدت احتمالا بالا رفته ،تو سونو گرافی مشخص نمیشه

منم مریض شدم رفتم دکتر گفت گلوت التهاب داره نوشت دبگ نمیدونم

دکتر ب من گفت توی یکسال دوتا بیشتر مجاز نیس اونم در صورتی ک چاره ای نباشه در این حد . چندبار اسمشو بهم گفت ک تو ذهنم بمونه.