2777
2789
عنوان

بلاخره جواب ازمایشم مثبت شد🥹❤️

535 بازدید | 63 پست

الهی که قسمت همه ی منتظرا و الهی به حق خانم فاطمه زهرا دامن تک تک اونایی که نی نی میخوان سبز بشه✨

بعد از ۴ روز عقب انداختن بتا ۵۲ بعد از ۴۸ ساعت ۱۵۵ شد

بعد از حدودا ۱ سال اقدام باردار شدم دخترم ۴ سال و نیمشه و انشالله تولد دخترم که عیده ۵ ماهه باردارم و فاصله سنیشونم ۵ سال و ۵ ماهه همونی که میخواستم🥹

برای تو دلیم و تشکیل قلبش ممنون میشم یه صلوات بفرستین🙏🏻

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

عزیز دلم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم لطفاً برای مادر شدن منم دعا کن

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی مبارکه انشالا بسلامتی بغلش کنی❤️🤲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
عزیز دلم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم لطفاً برای مادر شدن منم دعا کن

مرسی فداتشم انشالله به زودی قسمت خودت میدونم چشم انتظاری چقدر سخته🥲❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
آخ جوووونجونمی جوونتبریک میگم مامان خوشگلالهی به سلامتی به دنیا بیاند فسقلیات

انشالله به دعای شما خواب دیدم دوقلو هستش دل تو دلم نیست برم سونو خیره انشالله🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه 

ان ساءالله به سلامت بغلش بگیری 😍

عروس منم 8 هفته بارداره 😍

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔