2777
2789
عنوان

چرا هر وقت میرم خونه مادر شوهر

200 بازدید | 15 پست

بعدش خودخوری میکنم چرا اینو گفتم چرا اونو گفتم 

امروز صحبت از مادر بزرگم شد که تو کرونا فوت شده 

بهش گفتم روی مادر بزرگم آزمایش کردن و موهاش ریخته بود و ‌‌‌‌....

الان ناراحتم که چرا گفتم ؟ یه حال بدی دارم 😓

شوهرم نسبت فامیلی دوری داره ، نمی‌دونم ازین میترسم مادر شوهرم بشینه جلو کسی بگه؟ اصلا این چیز مهمی هست که من بابت گفتنش ناراحت بشم؟ 

بچه ها تو این یکسال همش همین حال رو دارم ، بخدا همش خودخوری میکنم کوچکترین چیزی بگم همین حال بهم دست میده 

حرفم نزنم شوهرم میگه چرا ساکتی 

چقدر دهن لقی اصلا دلیلی نداره همه چیتو بریزی وسط

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم چیز مهمی نییت 

روح مادربزرگتونم شاد باشه.

اما ازاین به بعد سعی کن درحد سلام و علیک و چیزای پیش پا افتاده بحرفی

و رفت و امدتم کم کنی که اذیت نشی

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
الان حرف بدی زدم؟ که گفتم مادر بزرگم اینجور شد؟

اره بنظرم اصلا دلیلی نداشت بگی ..‌

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

حس خودخوری و ناراحتی بعد از بیان حرف‌هایی در جمع، به خصوص در خانه مادرشوهر، می‌تونه ناشی از چند عامل باشه:

1. حساسیت بالا نسبت به حرف‌هایت
وقتی در جمع خانواده همسر حرف می‌زنی، به دلیل نگرانی از قضاوت‌ها، ممکنه بعداً بارها حرف‌هات رو مرور کنی و حس کنی شاید اشتباهی کرده باشی. این حساسیت طبیعی‌ست، ولی اگر زیاد بشه، ممکنه اذیت‌کننده باشه.

2. اعتماد به نفس پایین در بیان نظرات
شاید نگران هستی که برداشت اشتباهی از حرف‌هات بشه یا حس می‌کنی باید حرف‌هات کامل و بدون عیب باشن. این تفکر فشار زیادی بهت وارد می‌کنه.

3. محیط قضاوت‌گر
اگر خانواده شوهرت افرادی هستند که حرف‌های تو رو تحلیل می‌کنن یا پشت‌سر حرف می‌زنن، این نگرانی‌هات منطقی‌تر به نظر میاد.

راهکارها:

تعیین چارچوب برای گفت‌وگوها: اگر در محیط‌هایی مثل خانه مادرشوهر احساس راحتی نمی‌کنی، بهتره حرف‌هایی بزنی که موضوعات روزمره، مثبت و بی‌خطر هستن. از گفتن جزییات خانوادگی یا حرف‌هایی که ممکنه سوءتفاهم بشه، پرهیز کن.

تغییر نگرش نسبت به اشتباه‌ها: به خودت یادآوری کن که هر کسی ممکنه گاهی حرف‌هایی بزنه که بعدها از گفتنش پشیمون بشه. اما بیشتر وقت‌ها این چیزها از نظر دیگران بی‌اهمیت هستن و فقط خودمون اون‌ها رو بزرگ می‌کنیم.

تمرین خودآگاهی: قبل از گفتن هر چیزی، چند ثانیه مکث کن و به این فکر کن که آیا این موضوع واقعاً ارزش گفتن داره یا نه.

صحبت با همسرت: اگر شوهرت از سکوتت ناراحت می‌شه، می‌تونی موضوع رو باهاش در میون بذاری و توضیح بدی که چرا گاهی سکوت می‌کنی. می‌تونی بهش بگی که می‌خوای محتاط‌تر باشی و دلت نمی‌خواد حرفی بزنی که بعداً ناراحتت کنه.

رها کردن حس گناه: به خودت بگو که این حرف تو نه بد بود، نه بی‌احترامی، و احتمالاً مادرشوهرت هم خیلی بهش اهمیت نمی‌ده. اگر هم بگه، باز هم به تو آسیبی نمی‌رسونه.

تمرکز روی نکات مثبت: اگر بعد از یک دیدار حس خودخوری داری، سعی کن به چیزهایی که خوب پیش رفتن فکر کنی. مثلاً احوالپرسی خوب یا لحظاتی که با دیگران خندیدی.

در نهایت، اگر این احساسات ادامه‌دار باشه و به زندگی‌ت لطمه بزنه، شاید صحبت با یک مشاور کمک کنه که روی اعتماد به نفست کار کنی و این حساسیت‌ها رو مدیریت کنی.

الان حرف بدی زدم؟نباید میگفتم؟ دارم میمیرم بخدا

عزیزم آروم باش، صحبت شما صحبتی عامیانه بوده و جای نگرانی نیست، از این پس در زمینه های صحبت کنید که دغدغه ی فکری و نشخوار فکری شما نشه، و نیز تمرین کنید بپذیرید این افکار وسواسی ست ....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :حس خودخوری و ناراحتی بعد از بیان حرف‌هایی در جمع، به خصوص در خانه مادرشوهر، ...

من این حس رو تو دوران مجردیم بعد از هر مهمانی داشتم 

فکر کنم نیات گرفته از بچگی و دوران نوجونیمه

عزیزم آروم باش، صحبت شما صحبتی عامیانه بوده و جای نگرانی نیست، از این پس در زمینه های صحبت کنید که د ...

من این مشکل رو از دوران مجردیم هم داشتم 

بعد از هر مهمانی دقیقا همین افکار رو داشتم و پر از استرس میشدم 

من این مشکل رو از دوران مجردیم هم داشتم بعد از هر مهمانی دقیقا همین افکار رو داشتم و پر از استرس میش ...

اگر به این شدت هست پیشنهاد می کنم با روانشناس دیداری داشته باشید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!