2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره لعنتیا بیشترشون همینن

به اون پولم بدبختانه نیاز دارم برای شروع کارم 

چون خودم رزین کارم به محض شروع برام مشکلاتی پیش اومد نتونستم ادامه بدم سرمایه ام رفت الان دوباره می‌خوام شروع کنم سرمایه شو ندارم 

ببین کلاه برداریه گمونممیگه ۴۹۰واریز کن برا بیمه و هزینه وسایل

پس همون دروغه کلاه برداری هست

حالا الان یه فکر به سرم زد من خودکار و جاسوییچی وسنجاق سر رزینی درست میکنم اگر بتونید برام بفروشید به ازای هر کار ۱۰درصدش مال شما

برای فروش خب میتونین کانال بزنین من ادمین بشم یا مثلا بسته بندی رو انجام بدم براتون

خب من یه مشکلی دارم 

گوشی خودم دوربینش مشکل داره برای همین عکس های که میگیرم با کیفیت نیست که بشه باهاش کانال یا پیچ گذاشت

فعلا می‌خوام به این صورت فروش داشته باشم تا بتونم گوشیمو عوض کنم 

متاسفانه کلاه برداریه من عکس پروفایل این خانومه رو تو همه مدل گروه دیدم . همسرم چهار میلیون واریز کرد  مثلا به حساب خودشون وام میدادن عکس شناسنامه کارت ملی همین خانومه بود ک پولمون رفت . اعتماد نکنینن