2777
2789
عنوان

کسایی که مادر یا پدرتون و از دست دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 63 پست
تسلیت میگم عزیزم خدا مادر عزیزتون بیامرزه منم بابام ازدست دادم حسرت بابا گفتن ب دلم موند خیلی سخته و ...

خدا گدر شما رو هم بیامرزه

خیلی سخته خیلی ،هرچقدرم میگذره سختر میشه ،یه دلتگی عجیب هم به غم رفتنش اضافه میشه😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا گدر شما رو هم بیامرزهخیلی سخته خیلی ،هرچقدرم میگذره سختر میشه ،یه دلتگی عجیب هم به غم رفتنش اضاف ...

اره خواهر گلم توهم یه‌مادری پس بخاطر بچت بایدقوی باشی این دنیا محل گذر هممون رفتنی هستیم یکی پس از دیگری دیروزود داره ولی سوخت وسوزنداره

کم کم درست میشه یادت ک نمیره انگار یه زخمه ک گاهی و بیشتر وختا دردت میگیره ازش ولی مجبوری ادامه بدی ...

من کلا نتونستم بخاطر بچم بیقراری کنم تا میومدم گریه کنم اونم میومد دقیقا روبه رو می ایستاد و به من نگاه میکرد گریه میکرد ،از اول ریختم تو خودم و بقول شما تبدیلش کردم به یه زخم خیلی عمیق😭

۲۳ ساله و دیوونه شدم دیگه همه ی علائمت رو داشتم ودارم هنوز فقط خودتو جمع کن و گرنه نابود میشی

نمیتونم ،نمیدونم چجوری خودمو جمع کنم 

همون دارم نابود میشم 

هیچکسیم ندارم بیاد پیشم بشینه باهام همدردی کنه 

من کلا نتونستم بخاطر بچم بیقراری کنم تا میومدم گریه کنم اونم میومد دقیقا روبه رو می ایستاد و به من ن ...

جای خلوت پیدا کن خودتو هالی کن نابود نکن خودتو مثل من.منم گریه نکردم بخاطر دخترم و شوکی ک داشتم و الانشم باگذشت پنح سال هنوز داروی افسردگی میخوردم نکن باخودت اینکارو همه پدرمادرا از دنیا میرن مامیمونیم و بچه هامون باید زندگی کنیم عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خدا مادرتون رو رحمت کنه ، منم هفت ساله مادرمو از دست دادم فقط میتونم بگم از روی اجبار عادت میکنی روح ...

خدا مادر شما رو هم رحمت کنه 

چقدر سخت بوده غم بی مادری و من تازه فهمیدم😭

اينا طبيعيه شما بايد دوره سوگواريتو طي كني و ازش فرار نكني كتاب بعد از خداحافظي رو بخون من ديدم بعض ...

ممنون گلم ♥️

منو شوهرم از اول زیاد نذاشت خونه بمونم به اجبار میبرد بیرون ،ولی خب خیلی وقتا دوست داشتم خونه باشم ،تنها باشم

من چی بگم که می خواستم عروس بشم و ندید یه زخم کاری تا ابد تو دلم

روحشون شاد عزیزم ،چقدر سخت😞

یکی از خواهرای منم تازه دو ماه بود که عروسی کرده بود که مامانم فوت کرد 

روز عروسیش اصلا حالش خوب نبود به زور خودشو سرپا کرد و آبجیمو راه انداخت

بمیرم براش قبل عروسی به چند نفر گفته بود دعا کنید دخترمو عروس کنم بعدش بمیرم😭

منم دقیقا سه ماهه پدرم و از دست دادم و مثل شما حال خوبی ندارم

حوصله و اعصاب خودمم ندارم

نمیدونم چکار کنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنون گلم ♥️منو شوهرم از اول زیاد نذاشت خونه بمونم به اجبار میبرد بیرون ،ولی خب خیلی وقتا دوست داشتم ...

ميدونم خيلي سخته شما بيشتر سعي كن براي مامانت نماز و دعا بخوني و اينجوري آرامش پيدا كني فكر نكن تموم شده و اون رفته اتفاقا الان بيشتر به ارتباط معنوي با شما نياز داره و برات دعا ميكنه مرگ واقعا چيز عجيبيه ولي واقعيت تلخيه و  بايد باهاش كنار اومد 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜