2777
2789
عنوان

امروز نزدیک بود بمیریم

184 بازدید | 16 پست

امروز نزدیک بود بمیریم..

امروز داشتیم از سفر برمیگشتیم بعدش یهو ماشین لاستیکش ترکید ترمز هم برید با سرعت ۱۲۰ بود توی جاده نزدیک همدان تهران، آدرس دقیقش رو بلد نیستم.

ولی دقیقا مرگ رو دیدیم به چشم، مامانمم از دیشب حس خیلی بعدی داشت هعی یه حسی توی ذهنش میگفت ما جسدمون به خونه میرسه( من جدا از خانوادم رفته بودم سفر با اقوام درجه یکم)*

هعی صدقه میزاشت دعا می‌کرد.. خدا بخیر گذروند.

واقعا احساس میکنم عمر دوباره بهم داده شده..خدایا شکرت اینطوری همه رو نجات بده..

واقعا خیلی حس عجیبی داشت، آدمی اصلا نمیدونه آخرین روزش توی این دنیا چه موقعه ایه، واقعا احساس عجیبی دارم ، از اینکه زنده موندم واقعا خدارو شاکرم ای کاش همه اینطوری نجات پیدا کنن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

ماشین چپ نکرد؟

واقعا شانس باهاتون یار بوده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدازوشکر سالمیدحتما حرز امام جواد همراهتون باشه

ممنونم

واقعا میخوام بگیرم

اصلا معجزه بود برامون چون جای شلوغی هم بود

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
ماشین چپ نکرد؟واقعا شانس باهاتون یار بوده

دقیقا چندین ساعته دارم به این فک میکنم چطوری چپ نکرد

نمیدونم اعتقاد داری یا نبنظرم شاید همون صدقه یا دعای مامانت باعث شد ب زندگی برگردی و چیزیت نشه

واقعا اعتقاد دارم

اصلا به آسمون شب نگاه میکنم با خودم میگم خدایا شکرت ولی واقعا چطوری

انگار این ماشین رو یکی نگهش داشت

خیلیییی آروم پارک شد 

الحمدالله که یک انسان شاکر این اتفاق برای افتاد چون همچین اتفاقی خییییییلی جای شکر داره.عمر دوباره.. ...

واقعا خدایا شکرت

اصلا من الان خیلی بیشتر قدر زندگانی رو میدونم..حکم معجزه داشت برامون

انگار یکی این ماشین رو برامون نگه داشت

واقعا اعتقاد دارماصلا به آسمون شب نگاه میکنم با خودم میگم خدایا شکرت ولی واقعا چطوریانگار این ماشین ...

خدا بخاد نجات بده اینطوره دیگه

نمیفهمی چیشد

و برعکس اگه بخاد از دنیا ببره

تو ی ثانیه آدم نمی‌فهمه یهو چیشد ک اون اتفاق افتاد

خدا نصیب نکنه واقعا 

واییییی منم هروقت دلشوره میگیرم صدقه میدن واقعا موثر خداروشکر یه نماز شکر بخون. 🥲

واقعا همیشه صدقه بدین

این اتفاق کسی نباید ازش زنده بیرون میومد

توی جای شلوغ پره ماشین سنگین

اصلا عجیب بود

الان با خودم فک میکنم من الان نباید توی این دنیا میبودم

حس خیلی عجیبی داره

قابل توصیف نیست

مثل اعدامی که نجات پیدا کرده عجیبه

حساب کت سرعت ۱۲۰ بود لاستیک ترکید ترمز هم برید