2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

90 بازدید | 23 پست

حالم خیلی بده دلم گرفته آهنگ دارم گوش میدمو گریه میکنم چرا زندگیم انقدر داغونه😭خسته شدم از همه چی دلم میخاد فرار کنم برم یجایی هیچکس پیدام نکنه یا اینکه خودمو بکشم حتی حوصله حموم رفتن ندارم افسردگی داره میکشتم حتی پول تراپیست ندارم سرکارم نمیتونم برم افسردگی امونمو بریده با 26 سال سن حس پیری دارم البته خیلی وقته این حسو دارم نمیدونم چرا نباید مثل بقیه خوشحال باشم؟یا یه زندگی عادی داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مشکلت اینک ک تنهایی نمیتونی با خودت کنار بیایی و فکر میکنی نیاز ب کس دیگ ای داری ولی ن همین اولش شروع کن ب بیرون رفتن و گشتن بخدا حالت خوب میشه منم چند سال واسه یه سری مشکلات ک الان خداروشکر حل شد افسرده شده بودم اگ تو خونه از گشنگی میمردمم نمیرفتم خرید ولی کم کم خودمو درست کردم دیدم هیشکی ب فکر من نیست اینجوری نابود میشم بنظرم برو بیرون با بقیه در ارتباط باش برو سر کار ب زورم ک شده برو اولش خیلی سخته ولی درست میشه

نمیدونم چی بگم فقط دارم خفه میشم از غم و غصه

باید طاقت بیاری خودتو بزنی به بی‌خیالی 

کتابهای انگیزشی یا پادکست گوش بدی  ورزش کنی 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
شاید مشکلت اینک ک تنهایی نمیتونی با خودت کنار بیایی و فکر میکنی نیاز ب کس دیگ ای داری ولی ن همین اول ...

نمیتونم اعتماد به نفس ندارم ترس از اجتماع هم دارم استرسیم بیرون میرم یکم راه میرم تنگی نفس میگیرم حالم بد میشه تو شهر افسرده ایم زندگی میکنم بدتر شده همه چی برام

باید طاقت بیاری خودتو بزنی به بی‌خیالی کتابهای انگیزشی یا پادکست گوش بدی ورزش کنی

حوصله هیچیو ندارم اصلا یجوری بی حوصله ام انگار مثلا خیلی کار کردم انرژیم صفرا

حوصله هیچیو ندارم اصلا یجوری بی حوصله ام انگار مثلا خیلی کار کردم انرژیم صفرا

عزیزم دقیقا منم مثل تو بودم الان بهتر شدم فقط باید بری تو اجتماع نباید فرار کنی هرچی فرار کنی بد تره

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم دقیقا منم مثل تو بودم الان بهتر شدم فقط باید بری تو اجتماع نباید فرار کنی هرچی فرار کنی بد تره

نمیدونم همش حس خودکشی دارم هیچ دوست و رفیقیم ندارم تنهام هیچ جایی نمیتونم برم میرم سریع برمیگردم

ی قهوه بخور

نه قهوه حالمو بد میکنه استرسمو صدبرابر میکنه تپش قلبم جوری میره بالا انگار میخام بمیرم یبار سر قهوه بدجوری حالم بد شد فشار عصبی گرفتم نزدیک بود بمیرم

نمیدونم همش حس خودکشی دارم هیچ دوست و رفیقیم ندارم تنهام هیچ جایی نمیتونم برم میرم سریع برمیگردم

مجردی؟ چند سالته