2777
2789

هیچوقت این کارو نکن من دوستم انجام داد ولی برگشت گفت لحظه اخر التماس خدارو میکردم منو برگردونه با اینکه اون چندین سال بوده که. آرزو می‌کرده. و اگ زود بهش نمیفمدن قطعاً میمیرد چون از یه دکتری قرص خواصی گرفته لطفاً اینکار نکن امیدت ب خدا باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهکتر بدید تو رو خدامیترسم کاری کنم و برگشت داشته باشه

فوقش برمیگردی باز راهِ دیگه ای رو امتحان میکنی😂😂😂

شوخی بود ولی اگه یه لحظه یکی بخواد خفه ات کنه اونوقت میفهمی چقد دوس داری برگردی به زندگی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بله. راهش رو بلدم، خود شما هم بلدی.

اینکه به خودکشی فکر میکنی یه چیزه ولی اینکه یه عاملی تو زندگیت هست که سمتش نمیری هم مهمه.

زندگی تو این دنیا سخته، خیلی هم سخته،

هیچ انسانی تا زنده هست نمیگه آخيش چه زندکی راحتی دارم، شاید سختی که من یل تو تجربه اش کردیم، برایکی دیگه شوخی باشه و به نظرش خودش داره سختی بیشتری رو تحمل میکنه، 

میگن وقتی دی ی همه چیزت اوکی شده، دیگه زندگیت آروم و راحت و بی دغدغه شده، بدون فرداش قراره بمیری،

دنیایی که توشیم، سخته، راحتی برا اون دنیاست،

با یه تصمیم عجولانه و اشتباه، اون دنیایم نثل این دنیا نکن

بعد تولد بچه ام، سر بیماریش، بارها آرزوی مرگ کردم، هر بار زجه هاشو می‌شنیدم دوست داشتم قلبم از حرکت وایسته، نمیگم به خودکشی فکر نکردم، چرا اتفاقابارها فکر کردم ولی بچه هام و نگرانیم از آینده اشون، جرآت اینکار رو تو اون روزهای تلخ و غمبار بهم نداد

یکی داره زجر بیماری بچه اشو میکشه، یکی زجر بیماری خودش یکی هم یه زجر دیگه،

روزگار بی رحمه ولی میگذره،

فردا هایی میرسه که فکر های امروزت شاید برات خنده دار هم بیاد، به روزگار مهلت بده، بذار فرداهاشم نشونت بده