2777
2789

راسته یا نه من سر جنازه عموم خیلی خیلی گریه کردم و بیقراری کردم و زار زدم 

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

راست و دروغش رو نمیدونم 

ولی سعی کنید همیشه هر احساسی رو که دارید ابراز کنید 

اگه نیاز به گریه داشتی خوب کردی که گریه کردی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری ندارم

ولی 

خدا انقد برحق و عادل هست ک عمل یکی دیگه رو باعث مجازات و عذاب کسی دیگه ای نکنه اصلا با عدل خدا و قانون عمل عکس العمل در تضاده پس  الکی ذهن خودتو درگیر نکن عزیزم انشالله روح عموت هم شاد باشه

رتبه زیر هزار کنکور انسانی اگر سوالی درباره کنکور یا مشاوره تحصیلی خواستین در خدمتم❤

بله واقعیت داره مرده روز خاکسپاری اونجاست و وقتی شما درد میکشید دادمیزنید گوشاشو میگیره اذیت میشه بهتر کلیپای عباس موزون زندگی پس از زندگی رو دانلود کن و ببین خدا رحمت کنه بجاش براش صلوات و صدقه و خیرات بده

میخواد روح مرحوم شاد بشه میخواد نشه اون لحظه از دل آدم خون میچیکه مگه میشه صبور بود مرحوم میخواست نره مگه جای کی تنگ کرده بود نمی‌رفت تا بازماندگان از درد روحی و قلبی زار نزنند 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

دست خودت نیست که.... من واقعا درکی از از دست دادن عزیز نداشتم از درجه دو از دست دادم مثل عمو، دایی اینا ولی اینقدر برام سخت نبود تا از تو خونوادت ببینی یهو یکی کم میشه وحشتناک وحشتناک دردناکه. خدا کنه هیچ کس تجربه نکنه اگرم کسی میخواد بمیر عمر زیاد کرده باشه. جون و بچه هیچ وقت نمیرن

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏