2777
2789
عنوان

این پسره خیلی منو میخواست ولی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنطرت چرا جواب نمیده فک کنم قصیه بزرگتر از ایناس 😂😂

نه جواب داد نوشت سفره خونه😂😂😂

ولی ینظرت سفره خونه تنها بوده🤣 راه پله نرفتن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

از باباش میگیره همیشه نه گاهی از این خرجا می‌کرد گاهی ک پول دستش میومد

باباش چکارس

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

میدونی چیه..

بزار یه تجربه مو بهت بگم...

من نمیدونم شرایط و سن و هدف و اوضاع پسری ک میگی چطوریه....

ولی ببین اینو بدون اگه یه پسر یا دختری فرقی نداره....

بیکار باشه.... بعد دورشم خلوت باشه... از صبح تا شب بیشتر وقتش خونه باشه...   قطعا فکر میکنی عاشق ترین آدم دنیاس... چون چیزی که زیاد داره وقت و تنهایی ک اینا بالاخره باید پر بشه.... اینه که اصلا شاعر میشه...همش پیام حرفاای قشنگ قرار... اوج خرجشم یه پیتزا و... این‌است دیگه...

حالا این آدمو بردار   ببر سر یه کار مهم که باید همه ی فکرش درگیر بشه... و دور و برش رو پر آدمهای جور واجور کن.... 

اون وقته ک میفهمی  چی ب چی بوده

عزیزم فداتشم مگ چیت کمه این اخلاقایی خوبی ک میگی شوهر مونم باهمون اول داشت بعد ازدواج میفهمی چخبره..

آخه شکرم کار نکنه میخای چحوری زندگی کنی اصلا آینده نداری پیشش بعد ها خیلی خیلی پشیمون میشی

باباش پیره با پولی که بقیه خواهر برادرا بهش. میدن زندگی میکنه مادرشم فوت شده

جدی

بعد این ببخشید اقای الدنگ نمیره سرکار

نه جواب داد نوشت سفره خونه😂😂😂ولی ینظرت سفره خونه تنها بوده🤣 راه پله نرفتن

فدات شم چن دیقه ی از استارت بپرس جوابتو میده آخه داریم از نگرانی میمیرم اینجوری که نمیشه 😂😂