2777
2789

لطفاً صادقانه و با دلیل بگید…

من خودم متاسفانه دخالت می‌کنم و تحت هر شرایطی حق رو به پدرم می‌دم آخه مدام صدام می‌کنه می‌گه بیا بگو حق با کیه؟(چون می‌دونه می‌میرم براش و بدون ذره‌ای فکر می‌گم شما) از اون طرف هم حس می‌کنم قلب مادرم می‌شکنه…

مامان‌ها شما ترجیح می‌دید بچه‌تون دخالت کنه یا نه؟=)

آهان و این‌که چون پدرم مظلوم و ساکت‌تره قلبم براش هزار تیکه می‌شه نمی‌تونم حق رو بهش ندم 

京香水月

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخالت نمیکنم هیچ وقت 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

من دخالت نمیکردم ولی دخترم دخالت میکنه. اما طرف حق رو میگیره. چ من باشم چ باباش. ولی درکل بچه دخالت نکنه بنظرم براخودش بهتره.

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

من دخالتم تموم کردن دعواشون بود 

من میومدم وسط بابام میرفت تو اتاقش دیگه از تو اتاق غر میزد

من پایان دهنده بودم دیگه حساب میبردن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مسخره بازی در بیار بحث بکش به حاشیه تا تموم بشه 

طرف یکیشون نگیر منم قبلا که مامانم طلاق نگرفته بود 

حق و ناحق فقط طرف  بابام می‌گرفتم 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

ازونجایی که هروقت دعوا میکنن ۲ ساعت بعد باز تو حلق همن اهمیت نمیدم چون هروقت دخالت کردم من بده شدم😂

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟

ببین خوب گوش کن بهتر بگی حق با جفتتون و بگو بخاطر منم که شده اروم باشید عزیزم شما بدتر مادرتو عصبی میکنی و بهشون بگو من هرجفتتون رو ی اندازه دوس دارم و شما زن و شوهرید من دخالت نمیکنم

مسخره بازی در بیار بحث بکش به حاشیه تا تموم بشه طرف یکیشون نگیر منم قبلا که مامانم طلاق نگرفته بود ح ...

چه امضای باحالی😂😂😂

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟
چه امضای باحالی😂😂😂

🙋😁 قربانت

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿