2777
2789
عنوان

اگه من خیانت میکردم میخواست چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 51 پست
پس تنها یه راه داری اونو ولش کن و بچسب ب خودت و خوشبختی و پیشرفت خودت و ب اون دیگه ب چشم یه یار یا ی ...

اون عشقم بود همسرم رفیقم همه کسم بود چجور نادیده ش بگیرم؟من نیاز به عشق دارم

منم الان دارم همین کارو میکنم زندگیم رو میکنم خیلی بیشتر به خودم میرسم ولی چه فایده من نیاز به عشق دارم

اون عشقم بود همسرم رفیقم همه کسم بود چجور نادیده ش بگیرم؟من نیاز به عشق دارممنم الان دارم همین کارو ...

ول کن عشق رو ،عشق رو کاشتن بجاش ترب هم در نیومد ...ته تمام عشقا خیانت و جداییه بیا تو دنیای بی رحم واقعی زندگی کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو توروخدا واسه رسیدن بهش دنیارو ریختم بهم اخرش هم شد این مزدم

ب این حرفاگوش نکن اگ بخوای شوهرت و نبخشی زندگیت جهنم میشه انسان خطاکاره شیطان گولش زده و بایه نگاه یایه پیام تحریک شده و کاری ک نبایدکرده اگ پشیمونه و لیاقت بخشیده شدن داره و اولین بارشه ببخش مردذاتن اهل اینکاراس حالایکی محارش میکنه ویکی تودامش میفته همجنس خودتودست کم نگیرزنامون خیلی بدشدن ب راحتی زیرپای مردامیشینن و زندگیشون و خراب میکنن چ زنان خیانت کاری ک شوهردارن و هرزمیپرن ب علت دوست نداشتن همسرشون و چه مطلقه هایی ک نیازدارن بامردا درارتباط باشن دنیاکثیف شده مردت لغزیده و گناه کرده ولی دلیل براین نمیشه ک بده و دیگ نمیشه باهاش زندگی کرداگ داری باهاش زندگی میکنی و میدونی ک دوستداره فراموش ک نمیتونی بکنی ولی زندگیتوکن ویه فرصت دیگ بهش بده اگ جبران کردو دیگ خطایی ندیدی ک زندگیتوکن اگ بازم تکرارشدطلاق بگیر.توک نمیتونی بدون عشق زندگی کنی بدون محبت کردن و محبت دیدن پس بهتره تمومش کنی و آرامش و ب خونت برگردونی حرف آدم های کینه ایی و اززندگی و دنیابریده رو گوش نکن آدم ب امیدزندست توکلت بخداباشه و ازخدابخواه ک درمسیرزندگی هم خودتوهم همسرت و هم بچه هاتوعاقبت بخیرکنه وازاین مشکلات نجات بده همه احساس های بدروازخودت دورکن فک نکن چون شوهرت اینکاروکرده دوستت نداره مرداهرچقدرم کثیف باشن آخرش خانوم خونه خودشون رودوست دارن و بعدیه مدت ب زندگیشون برمیگردن و پشیمون میشن بحث اوناییم ک زناشون و دوست ندارن جداس شوهرت همین ک دیوونگی درمیاره یعنی ایینک ناراحته وترسیده داره فک میکنه اینجوری میتونه زندگیشونجات بدع و ماست مالیش کنه درکل آرامش و برگردون ک آرامشت ازهرچیززی مهمتره

نه در اون حد نیستم رشتم مهندسیه اصلا ولی برا اینکه زندگیمو درست کنم خیلی دوره های همسرداری رفتم و پی ...

منم متوجه شدم بازم‌همسرم داره یه کارهایی میکنه مطمئن نیستم چت بوده یا چجوری قبلا خیانت کردن در حد چت یه برنامه ای داره که فکر میکنه من خبر ندارم بنظرتون چیکار کنم به روش بیارم پر رو تر میشه شرایط جدایی فعلا ندارم

منم متوجه شدم بازم‌همسرم داره یه کارهایی میکنه مطمئن نیستم چت بوده یا چجوری قبلا خیانت کردن در حد چت ...

به نظرم اول یک ریشه یابی بکنید ببینید تو این مدت فشار کاری یا روانی روش نبوده

شما خودتون بهش کم محلی نکردید تحقیرش نکردید براش آرایش میکنید غذای خوب درست میکنید 

اگر همه ی اینا رو انجام دادید و اونم ریشه ی خاصی نداشته به نظرم خیلی منطقی بدون دعوا به روش بیارید و بگید چرا این کارو کرده

اگرم پیش مشاور برید که بهتر میگه چه کنید