عروس_آیندتون مدیر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 997 عنوان عموم فوت کرده😭قراره بچه هاش با ما زندگی کنن | مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 41 پست مادرشون چند سال پیش ترکشون کرده این دوتا بچه فقط باباشونو داشتن حتی شامشونم اگ گرسنه میحوابیدن و عموم خونه نبود اونا جای دیگ نمیخوردن و گرسنه میموندنوااای خدایا دلم خونه😭😭😭😭لطفا برا عموم فاتحه بفرستین و دعا کنید جنت الفردوس نصیبش بشه جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙 امروز | 01:21 24 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 997 خوندم مرسی جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 10158 توروخدا مواظبشون باشین نزارین سخت بگذره هم شما هم مادر و پدرتون زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
سوگیلا عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 40 چی شد فوت شد تسلیت میگم روحشون شاد نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟
عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 997 وای عمون چرا فوت کرد 🥲💔 تصادف کرد😭😭😭 جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
baharbahrad عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 469 خدا رحمت کنه،من فاتحه خوندم ،،الان منظورت چیه،،،ناراحتی میخان با شما زندگی کنن
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 34313 روحش شادبیچاره بچه هاشخدایا خودت کمکشون کن😔😔😔😔 چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭
عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 997 چرا فوت کرد بجه هاش چند سالشونه دخترن؟ تصادف کرد😭نه دوتا پسرم یکی 14 سالشه یکی 10 جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
khaterah عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1529 بابا منم دو هفتس فوت شده دارم جون میدم باورم نمیشه هیچ چش ب راهشم بیاد الهی بمیرررم😥خدارحمتشون کنه🖤خدا بهت آرامش بده🥺
عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 997 خدا رحمت کنه،من فاتحه خوندم ،،الان منظورت چیه،،،ناراحتی میخان با شما زندگی کنن نه عزیزم چرا ناراحت باشم😑خوشحالم هنوز فقط دلم میسوزه برا بچه هاش که بی پدر شدن مادرم ندارن😭😭برای عموم ناراحتم که رفت از پیشمون😭😭 جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 997 آخی ، خدا رحمتشون کنههوای بچه هاش رو داشته باشید حتما حتما داریم انشالله بتونیم براشون اونقدر خوبی کنیم که غم باباشونو یادشون برع جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
دختر_گمنام عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 182 الهی بمیرررم😥خدارحمتشون کنه🖤خدا بهت آرامش بده🥺 ای دنیا چقد بی ارزشه چطور دلش میاد عزیز ادمو ببره
عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 997 الان خوشحالی که میان پیش تون یا ناراحت ؟ معلومه که خوشحالم فقط ناراحتیم از اینه که یتیم شدن😭مادرشونم چمد سال پیش ترکشون کردع جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 997 بابا منم دو هفتس فوت شده دارم جون میدم باورم نمیشه هیچ چش ب راهشم بیاد وای عزیزم کجایی هستی؟ جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 997 عزیزم😔چند سالشونه بچه ها؟ یکی 14 یکی 10 جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙