2777
2789
عنوان

شما باشین با این دوست ادامه میدی

117 بازدید | 28 پست

یه دوستی دارم دختره ۳ سال همو میشناسیم با هم درد و دل میکنیم و چت همو میبینیم به خودش  و خانواده ش خیلی کمک کردم تو سختی راهنمایی ش کردم رفت سرکار معرف من نشد منم برم خیلی ناراحت شدم .

فقط هر موقع حالش خرابه پیام میده 

الان یه مدت پیام میدم جواب دیر میده یا انلاین سین نمیکنه در حالی که گوشیش کنارشه بنظرتون ارتباطم باهاش تموم کنم؟ یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این مدل دوست داشتم . الان دارم به احمقی خودم فحش میدم که چرا همون روز اول باهاش قطع ارتباط نکردم

اگه آرامش روح و روان میخوای بزن بندازش دور این به چه دردت میخوره؟؟

این اصلا تورو دوست حساب نمیکنه خوابوندت تو آب نمک شدی مشاوره رایگان براش

تموم کن نمی‌خواد ارتباط داشته باشه ، منم متاسفانه هرچی دوست داشتم بد بختی هاشو می‌گفت برام و من ادمیم اصلا دلم نمی‌خواد کسی از زندگیم بدونه بهم گفت تو هیچی تو نمیگی تو حرفاش منم خیلی شیک گذاشتمش کنار فعلا 

منم این مدل دوست داشتم . الان دارم به احمقی خودم فحش میدم که چرا همون روز اول باهاش قطع ارتباط نکردم ...

دقیقا تو کار و زندگی بیمار بود من کمکش کردم دکتر براش پیدا کردم بعد رفت سرکار من رفتم برای پر کردن فرم گفت اسم منو نبر خیلی دلم شکست .

شماره ش پاک کنم دیگه جواب پیام هاش ندم خوبه ؟ 

میگه درگیرم با کار الان مثلا ساعت ۱۱ بهش پیام دادم چندبار انلاین شده سین نکرده خیلی تنهام دوستی ندار ...

منم درونگرام منم تنهام تا کسی نیاد باهام دوست شه سرصحبت با کسی باز نمیکنم فقط چندتا دوست داشتم اونام مثل دوست تو بودن قیدشونو زدم الان تنهام

ولی آرامش دارم دیگه حاشیه ندارم 

منم درونگرام منم تنهام تا کسی نیاد باهام دوست شه سرصحبت با کسی باز نمیکنم فقط چندتا دوست داشتم اونام ...

باهاش خیلی درد ودل کردم خیلی از مسائل زندگیم کفتم حالم بد بوده بنظرت اشکالی نداره ؟ 

تموم کن نمی‌خواد ارتباط داشته باشه ، منم متاسفانه هرچی دوست داشتم بد بختی هاشو می‌گفت برام و من ادمی ...

تو ناراحتی باهاش زیاد درد و دل کردم بنظرت اشکالی نداره یه سری از مسائل ازم میدونه ؟

دقیقا تو کار و زندگی بیمار بود من کمکش کردم دکتر براش پیدا کردم بعد رفت سرکار من رفتم برای پر کردن ف ...

عزیزم کاملا درکت میکنم خیلی شبیه منی . منم به خودشو خانوادش کمک و احترام و محبت میکردم آخر سر می‌شنیدم مسخرم کردن پشت سرم و به ریشم خندیدن و دوست اشغالم بدترین ضربه رو بهم زد . 

آره باهاش قطع ارتباط کن بخدا حس خوبی میگیری اگه بلاکش کنی بهتره ولی اگه نمیکنی اصلا جوابشو نده بی اهمیتش کن تا خودش دیگه زنگ نزنه . خودتو بیکار و دم دستی نشون نده 

تو ناراحتی باهاش زیاد درد و دل کردم بنظرت اشکالی نداره یه سری از مسائل ازم میدونه ؟

نه عزیزم به درک فقط باهاش دشمن نشو و طوری قطع ارتباط کن که باهات سر لج نیوفته خیلی عادی خودتو غیب کن

عزیزم کاملا درکت میکنم خیلی شبیه منی . منم به خودشو خانوادش کمک و احترام و محبت میکردم آخر سر می‌شنی ...

باشه عزیزم نمیدونم بخاطر تنهایی م چکار کنم مرسی از محبتت

الان شرایط باشگاه و سرکار رفتن ندارم خیلی وقتا دلم میگیره از تنهایی 

بلاکش نمیکنم بنظرت چت تلگرام دو طرفه پاک کنم خوبه? 

نه عزیزم به درک فقط باهاش دشمن نشو و طوری قطع ارتباط کن که باهات سر لج نیوفته خیلی عادی خودتو غیب کن

ببین ارتباطمون در حد بیرون رفتن و چت بوده این چندسال ادرس خونمون نمیدونه منم تا حالا خونشون نرفتم 

حتی اسم دوست پسرمم بهش نگفتم فقط درد و دل