2777
2789
عنوان

چه شب پر استرسی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 30 پست
نترس. استامینوفن رو سر موقع بده. با دستمال خنک(خیس نه) پاها و پیشونی رو خنک کن تا تبش بیاد زیر. دستم ...

پسرم بیمارستان بستری شد بهم گفتن پاشویه اش کنم منم پارچه گذاشتم رو پیشونیش پرستارا خیلی دعوام کردن گفتن اصلااا نباید پارچه رو پیشونی بزاری حالا چه بچه چه بزرگتر 

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم استامینوفنشو سر وقت بده کمپرس سرد و گرم بهت توضیح دادن براش بذاری؟ بغلشم کن امشبو نوازشش ...

اره عریزم صبح جودی گریه میکرد که اشک منم در می‌آورد منم تو این شهر غریبم همش میگفتم امام رضا منم عین تو غریبم کمک بچم کن

پسرم بیمارستان بستری شد بهم گفتن پاشویه اش کنم منم پارچه گذاشتم رو پیشونیش پرستارا خیلی دعوام کردن گ ...

پیشونی که همیشه جزء قسمتای مهم برای پایین آوردن تبه. نگفتن برای چی نذاری؟ 

اره عریزم صبح جودی گریه میکرد که اشک منم در می‌آورد منم تو این شهر غریبم همش میگفتم امام رضا منم عین ...

الهی عزیزم غصه نخور مادرشدن همینه قوی میشی صبور میشی شجاع میشی خودتم متعجب میشی این همه قدرت درونت بوده فقط الان استرس نداشته باش هر چی دوستان میگن گوش بده و نترس واکسن زدنا همینه بچه طفلی یدفعه زدن تو پاش هم‌درد داشته هم داروش تا دو روز باعث درد میشه