2777
2789
عنوان

من وقتی خیاطی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 52 پست
عزیزم نام دار باشه انشالله واقعا چه خوب از کجااذیتت نمیکنه

فدای تو شانسی خدا خواست تو روبیکا آشنا شدم ، خداییش خیلی خیلی آموزشاشون خوبه همه دوره ها رو هم داره چند وقت یبارم تخفیف الگو و دوره میذاره من تو تخفیف دوره گرفتم خیلی به صرفه بود واقعا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای تو شانسی خدا خواست تو روبیکا آشنا شدم ، خداییش خیلی خیلی آموزشاشون خوبه همه دوره ها رو هم داره ...

جدی

داری کانالشو 

میشه برام بفرستی 

ببخشید فضولی نباشه 

کی و چقدر گرفتی؟

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
جدیداری کانالشو میشه برام بفرستی ببخشید فضولی نباشه کی و چقدر گرفتی؟

اره عزیزم گروه همفکری دارن بیا اونجا نمونه دوختا و حرف هنرجوهاشون رو ببین اکثرا مزون زدن و خیاطای خوبی شدن ، قیمتاشم بالا نیست من تو تخفیف یه ماهی هست ۱۶۵ گرفتم دوره رو، بازم ماهی دو سه بار تخفیف دارن و بفکر هنرجوهان من خیلی کانالای خیاطی رو دنبال کردم حدایی از این خانم حسینی و آموزش حیاطی کوک خیلی راضیم ، داخل روبیکا جزو کانالهای برتر هستن 

اره عزیزم گروه همفکری دارن بیا اونجا نمونه دوختا و حرف هنرجوهاشون رو ببین اکثرا مزون زدن و خیاطای خو ...

اموزششون باالگویه؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اموزششون باالگویه؟

الگو و متد خودشون رو دارن که ثبت شده س ، الگوهای آماده هم میفروشن که کار رو راحت تر میکنه البته من الگو نگرفتم فعلا اول راهم و پولشم نداشتم متاسفانه

الگو و متد خودشون رو دارن که ثبت شده س ، الگوهای آماده هم میفروشن که کار رو راحت تر میکنه البته من ا ...

خب پس ینی خودت میکشی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ژانومه ۶۳۳ژانومه دارم

بسلامتی نمیدونم شبیه چرخ منه یا نه ،متاسفانه تنظیماتش بهم ریخته نخ زیر رو بالا نمیده نمیدونم چرا

نمیشه لینک رو بذارم میگه شما مجوز ندارید ، داخل روبیکا خیاطی زهره حسینی و خیاطی کوک رو جستجو کنید بالا میاد

من زهره حسینی هستم ، مدیر برند کوک، مولف کتاب خیاطی کوک😍 طراح متد معجزه ⭐ برای ثبت نام دوره یا الگوی آماده این پیوی من  👇👇

@zohre_hosseiny

کپی آموزشها در سایر کانالها حرام ❤️

برای رزرو تبلیغات در کانالهای کوک 👇

@tablighat_kok