2777
2789
عنوان

حلقه ازدواجمو فروختم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست
اگه همسرتون دور از چشم شما داره پس میده کارش خوب نبوده ولی کارشماهم خوب نبود عزیزم امیدوارم دلخوری ب ...

مرسی عزیزم.  مهم نیست فکر کنه گم شده حلقم . اصلا چیز پیچیده ای نیست . و قرار هم نیست بفهمه

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دروغ میگی پس مومن نیستی امیدی هم به رحمت خدا نداشته باشسوره توبه هم بسم الله الرحمن الرحیم ندار ...

دروغن نگفتم . لزومی هم نداره راستشو بگم . حالا نیست مردا خیلی روراستن با آدم 

بنظر من انتطارت بیجاس.باید اونا رو تسویه کنه، بعد برای شما بخره

این نظر تو یه که با نظر من خیلی فرق میکنه . من زن اون زندگیم اگه ناراحتی و خوشحالی من اهمیتی نداره واسه من متقابلا همینطوره 

دروغن نگفتم . لزومی هم نداره راستشو بگم . حالا نیست مردا خیلی روراستن با آدم

ولشون کن 

تو خودت تقوا داشته باش و با خدا باش تا خدا کمک کار تو باشه و دشمن اون 

اینو بعد بیست سال زندگی مشترک و کشیدن روزای خیلی سخت دارم بهت میگم عزیزم 

یعنی هر گناهی کردم هم بعد به مدت تاوانشو با اختلاف افتادن بینمون و بلاهای دیگه دادم 

قشنگ خدا این شوهرو به من داد که عارف و عالم بشم و از دنیا برم 

قرض واجبه نه عشق و حال

مآل من قرض نبود؟ حقم نبود یه دنگ از خونه رو هم میزد بنام من. من این حرفا تو کتم نمیره خوب کردم حال کردم 

این نظر تو یه که با نظر من خیلی فرق میکنه . من زن اون زندگیم اگه ناراحتی و خوشحالی من اهمیتی نداره و ...

عزیز جان، من سالهاست ازدواج کردم و پا به پای همسرم کار کردم.

بارها چکاشو پاس کردم و بارها توی کارم ازش پول گرفتم.

من درک میکنم شما از همسرت توقع داری ولی در مقابل بقیه، شما و همسرت یک خانواده هستین و انگار بدهی مال جفتتونه. سماالان بدهکاری به مردم، نباید فکر خودت باشی.

باز صلاح زندکیت رو خودت بهتر میدونی

درسته،ازش خواستی؟

اره بابا. جوابای سربالا. همونایی که همه شوهرا میدن. درصورتی که من تو بنگاه موقع قولنامه بودم ولی ششدانگ رو بنام حودش زد. هر دفعه که بحثمون میشه میگه خواهرم بخاطر ما طلاهاشو فروخت . منتشو سر من میزاره انگار قرار بوده من از خونه بابام با سند خونه بیام

موافقم باهات تعهد به یه تیکه حلب و آهن نیست. ببین اگه خودت ناراحت نیستی پس دیگه بهش فکرم نکن من اینقدر اطرافم دیدم که اینکارو کردن فقط اگه یوقتی شوهرت شک کرد زودتر برنامتو بچین . دوستم همین کارو کرد بعد یه روز الکی خودشو به غش و ضعف زده بود که حلقمو خفت گیر گرفته. شوهرشم پیگیر نشده همه چی ختم بخیر شد بقول شما اونم همیشه میگفت برو بابا حلقه چیه دلم میخواد پول داشته باشم 😁😁😁😁😁😁😁