2777
2789
عنوان

خواستگاری برا دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 37 پست

حرف مفته که دوسش داره تموم کنه ما هم واسه داداشم گیر ی همچین دختری افتادیم مشاور به داداشم گفت اگه کسی بخوادت شده سر کار ی دقه قایمکی میره سرویس بهداشتی جوابتو میده از خوابش میزنه و.. وقتی جوابتو نمیده یعنی اولویت نیستی یعنی مهم نیستی یعنی خودم اینجا دلم جای دگر و تمام ما تموم کردیم شمام تموم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره چی میگه؟ معمولا بی اهمیتی دیده بشه خودش پاپس میکشه

همش ب شوهرم زنگ میزنه میگه دختره خییییلی سرده

ازش پرسیدم از ی طایفه ایی هستین گفته نمیدونم بهش گفته خب برو از مامانت بپرس در جواب پسره گفته ول کن کی حوصله داره بره بپرسه

همش ب شوهرم زنگ میزنه میگه دختره خییییلی سردهازش پرسیدم از ی طایفه ایی هستین گفته نمیدونم بهش گفته خ ...

بدبخت پسره😂 پسررو نمیخواد حسم میگه میخواستم بگم شاید افسردس ولی دختر اگه یکیو دوست داشته باشه حالش خوب میشه کنارش

همش ب شوهرم زنگ میزنه میگه دختره خییییلی سردهازش پرسیدم از ی طایفه ایی هستین گفته نمیدونم بهش گفته خ ...

دختره راضی به ازدواج نیس   خانوادش می خوان زمان بخرن راضیش کنن  شوهرت و دوستش همسن هستن ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

خب حوصله نداره نه حوصله حرف زدن نه ازدواج نه....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم