2777
2789
وقتی خوابه نصب کن بعد یه جایی بین پوشه های صفحه قایم کن از خود برنامه هم مینویسه بیصدا کن

بعد خودکار ذخیره میشه مکالمه درسته ؟هروقت برم میتونم گوش کنم ؟

یه وقت اعلانش نیاد رو صفحه بگا برم😐😂

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نبابا غلط کرده روش باز شه مول سگ میترسه منم لال نمیمونه ک گفتم ک درخواست طلاق و مهریه دادم یجوری رفت ...

نمی‌دونم عزیزم واقعا برات دعا میکنم مشکلت حل شده ❤️

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
خدا لعنتش کنه زنیکه عوضی تا زوده جلوش رو بگیر تا ب چیزای دیگه نکشیده

زنه انقد عوضیه ک نگو هربار برم دنبال دخترم مدرسه میبینم تو ماشین نشسته منتظر شوهرم تا بیاد.باید بگم دخترشم ازین مدرسه ببره تا دیگه ریختشو نبینم

آره انتقال دادم تو پوشه هایی که مثلا چند برنامه تو پوشه هست ریزه دیده نمیشه

خب الان از کجا بفهمم ک مکالمات ام داره ضبط میشه

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
کسی اینجا با دوست پسرش ازدواج نکرده بیاد به من مشاوره بده ؟😂

من دوس پسرم بود و فوقالعاده عاشقم دوبار بخاطرم خواست خود کشی کنه خودش و ب اب و اتیش زد بهم برسه بهم میگفت تو برلم مثل نفس میمونی نباشه نمیتونم زنده بمونم اخرش شد این😕

زنه انقد عوضیه ک نگو هربار برم دنبال دخترم مدرسه میبینم تو ماشین نشسته منتظر شوهرم تا بیاد.باید بگم ...

تو مکالماتشون چیا میگن؟ خیلی دوس دارم منم سنود بزارم ولی میترسم. از اینکه یچیزایی بفهمم قلبم آتیش بگیره میترسم

من دوس پسرم بود و فوقالعاده عاشقم دوبار بخاطرم خواست خود کشی کنه خودش و ب اب و اتیش زد بهم برسه بهم ...

پس چرا دوست پسر من زبونش سه متره چطور بیارمش خاستگاری؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

بچه ها تو اینستا یه پیجی هست  h a r i m 2 4 . i r  من ازونجا خریدم حدود ۲۵۰ تومن هم تماساشو شنود میکنه هم صدای اطراف و حتی تلگرام اینارو ولی ب صورت محدود مثلا فقط ۵دقیقا در روز صدای اراف و میتونید شنود کنید یا فقط ۵تا مکالمه رو بشنوید اگه بیشتر بخواید باید بهشون بگید فک کنم برنامش گرونتره .. دیگه همینجا گفتم لطفا تو خصوصی نپرسید.. فاصله بین حروف و اعدا و بردارید