2777
2789
عنوان

جاری م روانی م کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 63 پست
وا پسر من تو ۱۰ سالگی مسئولیت هم داشت اونم خیلی زیاد این دیگه نوبرشه

این و اینا بد عادت کردن 

ببین بگه من مشق نمی نویسم مادرش میگه باشه بگه فلان غذا میگن باشه بگن نخوابیم میگن باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون من خودم نمیگم تربیت م عالیه ولی نه دیگه بره از خونه بقیه رباط سه میلیونی و سفالگری یه میلیونی ب ...

خیلی زشته واقعا. شاید اون بچه باشه نفهمه ولی مادرش که بزرگه

باید بهش طبق شرایطشون قول تهیه کردنش رو بده

روانم بهم ریخت واقعا خوشحالم که جوابشونو دادی

🤍.
این و اینا بد عادت کردن ببین بگه من مشق نمی نویسم مادرش میگه باشه بگه فلان غذا میگن باشه بگن نخوابیم ...

اونا لوسش کردن قرار نیست شما از حق دخترت بگذری که اون لوسه 

واقعا بعضیا منطق ندارن 

این و اینا بد عادت کردن ببین بگه من مشق نمی نویسم مادرش میگه باشه بگه فلان غذا میگن باشه بگن نخوابیم ...

... من مامانش بودم کبودش میکردم😂😑 این رییس بازیا چیه

اختیارو بدی دست بچه فردا پسفردا میشه عذاب جونت

🤍.

عزیزم شما کارت درسته

تربیت اون مادر اشتباهه

یعنی چی هر چی دید بزنه زیر بغلش؟؟

من بخدا اجازه نمیدم بچه هام یه پوش بیارن از جایی

قاطعانه نه میگم بهشون،به اطرافیانم گفتم لطفا دلسوزی بیجا نکنید و تو تربیت من دخالت نکنید

به بچه هام گفتم اگه چیزی دیدید دلتون خواست داشته باشید ازش به خودمون بگید برامون مقدور باشه حتما براتون تهیه میکنیم ولی  جلو مردم آبرو ریزی نکنید 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خیلی زشته واقعا. شاید اون بچه باشه نفهمه ولی مادرش که بزرگهباید بهش طبق شرایطشون قول تهیه کردنش رو ب ...

جالبه روک میگم فلان پاساژ داره یعنی چی یعنی برو بخر

پارسال بلندگو دخترمو خواست گفتم نه بعد رفتم سرویس بهداشتی اومدم دیدم کوبیده دیوار شکسته عمدا 

گفت دستم خورد ولی دخترم گفت عمدا شکسته

اونا لوسش کردن قرار نیست شما از حق دخترت بگذری که اون لوسه واقعا بعضیا منطق ندارن

دقیقا منم ماه پیش که خونه ما بود تنها بود خورد انداخت زمین صداش کردم گفتم بردار محل نداد گفتم قرار نیست اینجا هم رئیس باشی مجبورش کردم برداره بعد با کریه رفت 

عزیزم شما کارت درستهتربیت اون مادر اشتباههیعنی چی هر چی دید بزنه زیر بغلش؟؟من بخدا اجازه نمیدم بچه ه ...

اره خودش یه ماشین کهنه دو هزاری پلاستیکی رو با چنگ از دست دخترم درمیاره که مال من ه بازی نکن بعد انتظار داره من رباط و کادو کنم ببره

عزیزم شما کارت درستهتربیت اون مادر اشتباههیعنی چی هر چی دید بزنه زیر بغلش؟؟من بخدا اجازه نمیدم بچه ه ...

مامان منم همین کار رو کرد. خداروشکر دیگه از کسی انتظار ندارم و حتما خودم وسیله رو تهیه میکنم نه که از بقیه بگیرم

🤍.
جالبه روک میگم فلان پاساژ داره یعنی چی یعنی برو بخرپارسال بلندگو دخترمو خواست گفتم نه بعد رفتم سرویس ...

😑😑😑😑 من بودم با همون بلندگو میوفتادم دنبال بچه

عادت کرده به رییس بودن. از اون طرفم اگه به حرفش گوش ندن عقده ای میشه به وسایل بقیه اسیب میزنه

خیلی بده

🤍.
😑😑😑😑 من بودم با همون بلندگو میوفتادم دنبال بچهعادت کرده به رییس بودن. از اون طرفم اگه به حرفش گو ...

اره هزار مدل عروسک و ماشین و ماشین شارژی و رباط داره 

این بلندگو رو کوبید خراب کرددفردا بردم نشون مادرش دادم ولی که فایده مادرش براش مهم نیست