من ۲۱ سالمه اون ۲۲ سالشه اون پشت کنکور منم امسال دانشجو شدم هردوتامون الان تو شرایط خیلی سختی هستیم من توی غربتم ی شهر خیلی دور تنها کسی که باهاش حرف میزنم و یکم حالمو خوب میکنه اونه شرایط اونم که معلومه بشدت داغون ولی رابطمون باید تموم شه به دلایلی الان مناسب تموم کنم یا نه ؟؟؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مسلما ترس ک داره تو مثلا اینور تو خیال ازدواج باشی اون فق ی دوستی ساده فرض ش کنه ولی کاش میتونستی ی ...
تا اونموقع مث چی وابستشم بمیرمم نمیتونم ولش کنم هر چند که همین الانم نمیتونم وقتی پیام میده مث چی میدوام که جوابشو بدم اولین باره چنین حسی دارم من کلا خیلی مغرورم حتی نمیتونستم به کسی بگم عزیزم ولی به این راحت ابراز علاقه میکنم و هر چی ازم بخاد بهش نه نمیگم نمیدونم چه مرگم شده
باو یعنی ی روز و نمیتونه تو تابستان قبل خدمت جور کنه یا اصلا ی روز از درسش بزنه خو چیزی نمیشه ک
من همش بهش میگم کاش پیشم بودی کاش ببینمت چند روز پیش برگشتم شهرمون غیرمستقیم بهش گفتم ولی اخه خودش پیشنهاد نمیده چیکار کنم ولی تابستون گفت بیام ببینمت من قبول نکردم اونموقع رابطمون اینطوری نبود