2777
2789
عنوان

تو این شرایط درسته تموم کنم ❓❓📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 66 پست
نمیتونین اصلا قرار بزارین؟

قبل اینکه دانشجو شم شیش ساعت فاصلمون بود الان شده بیست ساعت 🤣 

اون بدبخت درس داره نمیتونه بیاد منو ببینه تابستونم میخاد بره خدمت سه ماه خدمت داره تا یکسال اینده تضمینی نمیتونم ببینمش

چه مثِ نازم 🦩
نه معلومه که مطمن نیستم اون میگه من تنها دختریم که میتونه باهاش حرف بزنه و اولین بار درگیر ی دختر شد ...

مسلما ترس ک داره تو مثلا اینور تو خیال ازدواج باشی اون فق ی دوستی ساده فرض ش کنه 

ولی کاش میتونستی ی جوری مطمئن بشی اینجوری تکلیف ت روشن میشد 

ولی در کل هر چیه بزار برا بعد کنکور خوب؟ گناه داره😂☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون همو حضوری ندیدید نمیشه حس واقعی پیش بیاد .حضور فیزیکی خیلی موثره رو تصمیم دل!الان میخاییش شاید ا ...

خودمم دقبقا مثل شما فکر میکنم ولی من نمیتونم باهاش مثل دوست باشم اتفاقا یبارم تصمیم گرفتیم همینکارو بکنیم ولی باز از دستمون خارج شد ☹️

چه مثِ نازم 🦩
قبل اینکه دانشجو شم شیش ساعت فاصلمون بود الان شده بیست ساعت 🤣 اون بدبخت درس داره نمیتونه بیاد منو ب ...

باو یعنی ی روز و نمیتونه تو تابستان قبل خدمت جور کنه 

یا اصلا ی روز از درسش بزنه خو چیزی نمیشه ک

خودمم دقبقا مثل شما فکر میکنم ولی من نمیتونم باهاش مثل دوست باشم اتفاقا یبارم تصمیم گرفتیم همینکارو ...

دیگه یا باید خدارو بخای یا خرما رو عزیزم 

هدفتو از آیندت مشخص کن طبق هدفت تصمیم بگیر 

نمیتونم نتونستم نمیفهمه زندگی

زندگی سخته اصلنم شوخی بردار نیست باید درست تصمیم بگیری خواهرم همین تصمیمات الان ایندتو میسازه پس با دقت پیش برو

مسلما ترس ک داره تو مثلا اینور تو خیال ازدواج باشی اون فق ی دوستی ساده فرض ش کنه ولی کاش میتونستی ی ...

تا اونموقع مث چی وابستشم بمیرمم نمیتونم ولش کنم هر چند که همین الانم نمیتونم وقتی پیام میده مث چی میدوام که جوابشو بدم اولین باره چنین حسی دارم من کلا خیلی مغرورم حتی نمیتونستم به کسی بگم عزیزم ولی به این راحت ابراز علاقه میکنم و هر چی ازم بخاد بهش نه نمیگم نمیدونم چه مرگم شده

چه مثِ نازم 🦩
باو یعنی ی روز و نمیتونه تو تابستان قبل خدمت جور کنه یا اصلا ی روز از درسش بزنه خو چیزی نمیشه ک

من همش بهش میگم کاش پیشم بودی کاش ببینمت چند روز پیش برگشتم شهرمون غیرمستقیم بهش گفتم ولی اخه خودش پیشنهاد نمیده چیکار کنم ولی تابستون گفت بیام ببینمت من قبول نکردم اونموقع رابطمون اینطوری نبود 

چه مثِ نازم 🦩
چه مدته با همید؟

سه چهارماه ولی این چند ماه خیلییییی تحت فشار بودیم و دائم همدیگه رو اروم میکردیم برا همین ی وابستگی عجیبی شکل گرفت بینمون

چه مثِ نازم 🦩
تا اونموقع مث چی وابستشم بمیرمم نمیتونم ولش کنم هر چند که همین الانم نمیتونم وقتی پیام میده مث چی می ...

عاشق شدی رففففف😂💃

ببین تا مطمئن نشدی سعی کن یکاری کنی وابستگی ت کمتر شه با اینکه خیلیییی سخته ولی خوب 

و اینکه منظور م این نیس یهویی باهاش حرف نزنی یا مث همین شاتی ک دادی بعد ی روز جواب ش بدی 

مث همیشه جواب بده فوقش 1 ساعت تاخیر ولی تا وقتی ببینی ش یا  بخوای قطع رابطه کنی اول مطمئن شو کدوم کار ب نفعته‌ و از کاری ک میخوای بکنی پشیمون میشی یا ن