2777
2789
کاش تهران بودید من براتون بدون هزینه درست میکردم کار دندونت رو

میشه به ماهم یه تخفیف بدین مامانم دو هفته تمام دندون درد داشت ریشه هست فقط کل دندون از بین رفته 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
من دوتا از دندونام به عصب رسیدهمتخصص ریشه میگه ۸ تومن میگیرم فقط عصب کشی میکنم بدون پر و روکشاما دند ...

عمومی اگه دستگاه اپکس لوکیتور داشته باشه و روتاری، اره خوب میتونه عصبکشی کنه اگه روتاری نداشته باشه نمیتونه

از عمومی بپرس با دستکاه روتاری برام انجام میدید؟ 

اگه داشتن، برو عمومی اوکیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معاینه شدن ؟ بهشون گفتن میتونن عصبکشی کنن یا باید بکشن ؟

اوضاع کار این روزا مناسب نیست نتونست برای معاینه بره اما خیلی درد کشید اگه عکسشو بگیره می تونید براش بکشید؟ 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
عزیزم معاینه شدن ؟ بهشون گفتن میتونن عصبکشی کنن یا باید بکشن ؟

فقط می خواد از شر دندونش خلاص بشه حتی بفکر عصب کشی و روکش و اینام نیست خیلی درد کشید چند بسته چرک خشک کن خورد 

جددی؟😍😍😍😍😍😍وای خیلی کمک کردیممنونم ازتیعنی اگه این دوتا بودن اوکیه دیگه؟

اره این دو تا دستگاه تخصصیه که الان بعضی عمومی ها دارن و باهاش عصبکشی دقیق میشه اینو داشت خیالت راحته

اره حتما عکسش رو بفرست برام

شما برای کشیدنش چقدر هزینه می گیرین؟

به نظرم عکسش رو بفرس تا ببینم اگر جراحی نخواد هزینه نمیگیرم

باشه چشم ممنونم